Beda píše:Jeden postreh a mozna varovani pro ty kdo maji v planu instalaci xR body kitu!
Vcera jsem jel plne nalozen (5 osobo) nic moc tezkyho 3 slecny 8-) ja a kamos (prazdnej kufr) a prestoze jsem na pogumovanem retarderu (takovej ten sirsi) zbrzdil na 30km/h tak se auto zhouplo natolik, ze jsem skrtnul bud prahy a nebo zadkem, nejsem si presne jistej
vlafi píše:Pro změnu ve stříbrné barvě![]()
vladislav píše:Anonym píše:Ale uznej Vlado, je to nadhera,ale i já bych to tu utrhl. Ale počkám až se něco vymyslí ma SW
Ještě ty začínej...prodejce už se mnou projel cestu u garáže s ospoilerovaným autem...Tak tam projedu...Doma mi to rozmlouvají..Uvidíme z jara...Masku a spoiler zadnich dveří už mám...Uvidíme...![]()
snike píše:vladislav píše:Anonym píše:Ale uznej Vlado, je to nadhera,ale i já bych to tu utrhl. Ale počkám až se něco vymyslí ma SW
Ještě ty začínej...prodejce už se mnou projel cestu u garáže s ospoilerovaným autem...Tak tam projedu...Doma mi to rozmlouvají..Uvidíme z jara...Masku a spoiler zadnich dveří už mám...Uvidíme...![]()
Tak to budeš mít aspoň přes zimu o čem přemýšlet, co![]()
![]()
No třeba na sraz přijedeš už s novým designem, necháme se překvapit ;-)
Berka píše:Já bych byl spokojený kdyby nabízeli montáž předního nárazníku z pro_cee´da na ostatní modely. Věřím tomu že namontovat to půjde bez úprav.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé