| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

Polsondeside píše:Tam je trochu problém. Kamarád, co mi auto zaopatřuje a pracuje v servise Kia odmíta startér rozebírat a čistit. Údajně se s tím nikdy nesetkal a má obavy z jeho dalšího fungování po vrácení.
Polsondeside píše:V případě výměny dílu je vždy mega ochotný, ale tady má pocit, že si vymýšlím blbosti a zbytečně rýpu do čeho nemám

Sanchez píše:Z hladiska Nakupu ma Tatka pravdu. Ide o dost obvykle praktiky a skutocne sa praca uz niekedy ani nevyplati, radsej vas orezu na predrazenom diely. Rychlesi zisk.
Uz som zacinal mat pocit, ze Polson ma automechanika z koncernu a priamo od predrazenej tradicie.

Polsondeside píše:Vy mě nechápete. Tento člověk je mým kamarádem léta a byl klasifikován jako jeden z nejlepších mechaniků pro Evropu korejských vozů.
On mi na autě prováděl nespočet vylepšení a pouze dodává své názory.
On je prostě toho názoru, že pro občasné houknutí by nerozebíral starter a riskoval tím nějaké potíže po vrácení.
On mě naopak zasvěcuje tomu, abych nové díly kupoval pouze z nutnosti a ostatní nějak dořešíme.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé