Nějak se u prodejců množí LED žárovičky do auta tak jsem začal kupovat a měnit co se na mém CEE'Dovi dá.
*Osvětlení SPZ - válcové LED žárovičky - pár za 79Kč - svítí super !
*Osvětlení vnitřku kufru + osvětlení přihrádky spolujezdce - válcová LED žárovička - pár za 79Kč - Po menší úpravě plechové patice kvůli jinému rozměru (délce) válcové žárovky je výsledej lepší než se standardními žárovkami. Do kufru ještě přidám LED pásek nebo LED blok (cca 150Kč) !
*Osvětlení interiéru v předu- 2x partonová LED žárovka (5 LED Chipů) - Cena 129Kč - svítí úžasně !!!! Bohužel stmívání není tak efektivní + i při vypnutém klíčku s aktivní funkcí rozsvícení při otevření dveří trochu LED diody září. Zatím jsem neměřil spotřebu, ale nemělo by to vadit. Zkusím upravit elektronicky.....
*Osvětlení interiéru uprostřed - zatím jsem nesehnal LED žárovku takových rozměrů, která by šla přehodit. Originální válcová žárovka je kratší a uchycení nelze zase tak jednoduše upravit. Jak bude více času tak upravím úchyt nebo LED žárovku.
*Přední parkovací světla- koupeny mám LED žárovky s 9ti chipy (pár za 179Kč). Zatím jsem je nevyměnil, protože jsem jsem se zasekl u demontáže stávajících klasických žárovek a díky nastávající zimě čekám, až bude volno někde v garáži..
*Dále chci ještě přidat LED pásky na přední dveře - když se otevřou aby svítily na zem. Cena 2x cca 100kč