Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
vorlajz, ja mam v meste 7.3+- ale to si nedavam pozor a jazdim skor podla premavky nez na spotrebu (obieham, zrychlujem, hlavne prec od idiotov...). Priemerku mam +- 7 aktualne, som celkom spokojny, hoci som mozno cakal, ze to bude menej. Info + tankovania mam v podpise. Som zvedavy co dalsia nadrz, blizim sa k 6100km, cas natankovat a doplnit aplikaciu.
já jezdím teď ve městě za 7,6 - 7,8 litru dle PP... nevýhodou je, že Ústí je tak nějak v kopcích ... tak uvidíme, co bude dál... mojí výhodou je, že to jde z CCSky ale to neznamená, že mi to je lhostejný... já už si spotřebu na spritmonitor taky zadal... tak až natankuji druhou nádrž, budu mít první číslo... zatím mám najeto 385 km ...
jj koukal jsem už na Hyundai fóru (kdysi jsem se tam i registroval, ale už jsem zapomněl heslo , asi si ho budu muset nechat poslat) a vyskočilo to na mě i na moje.auto.cz ...a myslím, že ho tu můžeš zagarážovat klidně taky
Nie je čo písať, všetci jazdíme Nejak rýchlo mi tam padajú tie km. Čakal som, že za rok budem mať 8-10tis, a vyzerá to tak, že 8 budem mať už cez prázdniny, do pol roka od kúpy. Jazdí veľmi príjemne, no chce to sa s ním zžiť a nečakať zázraky. Do mesta a do kopcov v meste je ok, aj Košice sú relatívne kopcovité, a v pohode.