prosím vás, přestante řešit někoho, o kom nevíte zhola nic a jen máte tendenci dotyčného urážet. Ta osoba mě i jiným rozebrala do posledního šroubku celý interiér a důkladně vytlumil každý kousek a na všechno mám fotky a tohle dělal i v čase pro jiné na servise, aby uspokojil zákazníka. Nechci a nebudu ho dále tady řešit. On je právě ta vyjímka mezi těmi, co opravdu jen mění díl za nový a já si ho cením.
Nicméně řeším houkání a řešil jsem, že se mu prostě nechce hrabat do startéru pro občasné houknutí a zaroven je tu někdo, kdo mi dá úplně nový origoš za 2 tácy.
Mám pocit, že každý projev se vždy prohlubuje a pak to nepojede vůbec a tam se dostat nechci.
Ačkoli přiznám, jsem povaha, jenž často řeší kraviny.

Taky si myslím že dva tácy za origoš jsou super, ale pokud mi neodešel úplně tak asi zbytečnost.
  Taky si myslím že dva tácy za origoš jsou super, ale pokud mi neodešel úplně tak asi zbytečnost. 
   Posypat trochu řemen práškem jak se používá na balonky, nebo na duše
 Posypat trochu řemen práškem jak se používá na balonky, nebo na duše  / nazývá se to Talkum puder , je to minerální mastek v našem jazyku /(anebo asi se tomu hovorově říká i jinak ,mastek klouzek:| )
 / nazývá se to Talkum puder , je to minerální mastek v našem jazyku /(anebo asi se tomu hovorově říká i jinak ,mastek klouzek:| ) 

Nevím.
  Nevím.