rom007 píše:80 tisic z kolika a za co? byl jsme na zkusebni jizde s kia, fordem i renaultem a nikdo mi zadnou slevu nenabidl
-drb- píše:rom007 píše:80 tisic z kolika a za co? byl jsme na zkusebni jizde s kia, fordem i renaultem a nikdo mi zadnou slevu nenabidl
Už jsem to psal, ale rozvedu to podrobněji - vybíral jsem koncem března, ceníková cena ceed SW byla 430 tis. (výbava comfort 09, motor 1.4), aktuální akce KIA byla sleva třicet tisíc (to měli i v letácích), prodejce mi přímo na místě nabídl nový ceed SW comfort plus 08 (tj. ještě loňská výbava, prakticky srovnatelná s comfort 09) ve stříbrné metalíze (tj. příplatková výbava!) za 350 včetně DPH. Znovu zdůrazňuji, že jsem se na slevu neptal, byla to jeho první nabídka a nebyla to nabídka vázaná na jejich leasing, jak bývá zvykem třeba u Renaultu.
Octavia ve stejné výbavě by mne v té době přišla na 530 dle ceníku, resp. po slevě 500, pokukoval jsem ještě po C-Maxu a tam by to bylo už po slevě 440. Vše srovnatelné výbavy (s drobnými odchylkami, pochopitelně).
A mohu jmenovat i konkrétního prodejce - bylo to v Pardubicích, ve firmě AUTOMOBILY LIŠKA, prodával pan Škoda (dobré jméno na prodejce v KIA).
Axel píše:@ rom007
nj tak maj akci jinak by rozdíl byl už 52tis. a počkej až bude mít akci Kia tak to bude ještě větší rozdíl. Vem si už jak dlouho Octavka Facelift má, takže to přiřaď ke Kie a bude akce taky...holt akorát teď ti to vyšlo na tu Octávku. A hlavně tu 1.6 bych do oktávky nebral když má jen 75Kw a je ještě k tomu o několik PÁR kilo těžší. Zatím se dá i facelift Kia sehnat s tou výkonější 1.4 a myslím, že dřív jak po Vánocích tam tu novou 1.4 dávat nebudou....
Edit: A ještě je to auto o třídu výš než Kia a musíš si připlácet za střešní nosič a u KOMBÍKA a ještě k tomu za klasika černý...
Edit2: Díval jsem se na konfiguraci a ještě nějáké ty rozdíli, Kia má v barvě zrcátka a kliky, nezapnuté pásy spolujezdce (což si myslím, že je důležitější než u řidiče ten už to má většinou v povědomí), ESP, výškově stavitelné sedadlo spolujezdce, už má malý kožený paket. 4ili v konfiguraci jsem si udělal srovnání aby ta auta byla opravdu podobná a cena mi vyšla 491000
rom007 píše:Novy 1.6 SW Comfort Plus (konfigurace kterou bych si ja pral) stoji 445 tisic Kc
Octavia II 1.6 Combi Prima stoji 405 tisic Kc, po dorovnani vybavy (mimo USB na radiu to asi nenabizi) 477 tisic Kc
rozdil 32 tisic Kc ..... co dodat?
Ja vim, ceed ma zaruku 5/7 let, octavia 4 roky, 1.6 ceedu je lepsi a vysokych otackach podstatne vykonejsi nez 1.6 skody .. dal uz me jiny vyhody ceedu nenapadaji
Novy ceed se mi libi ale za tyhle penize ho ne-kou-pim
Berka píše:Když jsem kupoval auto já, tak jsem ze zvědavosti navštívil prodejce škody a octaviaII tehdy vyšla o 150tis dráž než ceed ve stejné výbavě. Navíc měla tenkrát slabší motor 1.9 TDi. Od té doby se ceny sice změnily, ale do octavie tour bych vůbec nešel. Přeci si nekoupím auto které je staré už jako nové. Co bych s ním dělal za dalších pět let až vyleze octaviaIII ? To ji pak nevezme ani charita.
-drb- píše:rom007 píše:80 tisic z kolika a za co? byl jsme na zkusebni jizde s kia, fordem i renaultem a nikdo mi zadnou slevu nenabidl
Už jsem to psal, ale rozvedu to podrobněji - vybíral jsem koncem března, ceníková cena ceed SW byla 430 tis. (výbava comfort 09, motor 1.4), aktuální akce KIA byla sleva třicet tisíc (to měli i v letácích), prodejce mi přímo na místě nabídl nový ceed SW comfort plus 08 (tj. ještě loňská výbava, prakticky srovnatelná s comfort 09) ve stříbrné metalíze (tj. příplatková výbava!) za 350 včetně DPH. Znovu zdůrazňuji, že jsem se na slevu neptal, byla to jeho první nabídka a nebyla to nabídka vázaná na jejich leasing, jak bývá zvykem třeba u Renaultu.
Octavia ve stejné výbavě by mne v té době přišla na 530 dle ceníku, resp. po slevě 500, pokukoval jsem ještě po C-Maxu a tam by to bylo už po slevě 440. Vše srovnatelné výbavy (s drobnými odchylkami, pochopitelně).
A mohu jmenovat i konkrétního prodejce - bylo to v Pardubicích, ve firmě AUTOMOBILY LIŠKA, prodával pan Škoda (dobré jméno na prodejce v KIA).
Stefi píše:rom007 píše:Novy 1.6 SW Comfort Plus (konfigurace kterou bych si ja pral) stoji 445 tisic Kc
Octavia II 1.6 Combi Prima stoji 405 tisic Kc, po dorovnani vybavy (mimo USB na radiu to asi nenabizi) 477 tisic Kc
rozdil 32 tisic Kc ..... co dodat?
Ja vim, ceed ma zaruku 5/7 let, octavia 4 roky, 1.6 ceedu je lepsi a vysokych otackach podstatne vykonejsi nez 1.6 skody .. dal uz me jiny vyhody ceedu nenapadaji
Novy ceed se mi libi ale za tyhle penize ho ne-kou-pim
koukni tady,Škodovka píše do základní výbavy to co tam může být ale nakonec si to musíš doplatit, mam známáho prodejce a jedine z tohoto důvodu je Škoda drahá,![]()
http://www.skoda-auto.cz/ ,ja to jen tak skoušel a třeba ta klima a ještě něco, aut.stmívání../tak to na mne působí když jsem to konfiguroval na výbavu comfort plus, srovnával jsem ambiete /..konfigurátor škoda, jinak asi bude u FL trocu vylepšený podvozek, silentbloky a asi jinak nastavené pružiny a pevněší stabilizátor.....už jsem to dělal včera ale neodklepnul
tak je to již mimo ...![]()
koukni sem, možná jsem to nepochopil a lupe se cena víše
http://cc.skoda-auto.com/cze/Pages/step1.aspx , http://cc.skoda-auto.com/cze/Pages/Step6.aspx to poslední je naklikáno na úroveň comfort +
![]()
,no musím ubrat aut.stmívání, to kia nemá rovněž, a za tou cenu co vidíš je to na plecháčích, kia 16" ALU.
![]()
(kia je brána 1,6 )
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé