Ahojte,
Poslednu dobu sa mi stava, ze po odomknuti auta klucom, mi otvori iba jedno spatna zrkadlo, a druhe ostane zatvorene (zaklopene).
Musim potom manualne gombikom sklapat a skusat kym sa neotvori aj to druhe (asi na 2-3 pokus).
Robi to iba v lete, ked je horuco a auto sotji na parkovisku par hodin, tzn nie vzdy, asi tak 2x do tyzdna podla pocasia.
Chcel by som to reklamovat, len neviem ako im to dokazat, lebo predpokladam je to fakt random.
Mate podobne skusenosti? Skusali ste potom reklamaciu?
Vopred dakujem za odpovede.
Kia Ceed III / 2019 / 1.4mpi

Zatím si netroufám to rozebrat. Snad až se mi zrcátko nevyklopí a přitom se přidaná kontrolka rozsvítí, takže budu mít jistotu že problém je určitě v samotném zrcátku...
 Zatím si netroufám to rozebrat. Snad až se mi zrcátko nevyklopí a přitom se přidaná kontrolka rozsvítí, takže budu mít jistotu že problém je určitě v samotném zrcátku... Konektor zrcátka ve dveřích má 10 pinů, a všechny jsou obsazeny - 3 motory, blinkr, rozmrazování, kalužové světlo (puddle lamp) - a žádný spínač. Podle mne při odemčení auta nebo od ručního spínače sklápění přijde na obě zrcátka stejná polarita (to je ze schematu jasné, obě strany jdou z téhož kontaktu), tak nemůžou jet proti sobě. Bylo-li před odemčením v důsledku poruchy vyklopené, tak se nepohne, ale napětí pro vyklopení na něj přijde.
  Konektor zrcátka ve dveřích má 10 pinů, a všechny jsou obsazeny - 3 motory, blinkr, rozmrazování, kalužové světlo (puddle lamp) - a žádný spínač. Podle mne při odemčení auta nebo od ručního spínače sklápění přijde na obě zrcátka stejná polarita (to je ze schematu jasné, obě strany jdou z téhož kontaktu), tak nemůžou jet proti sobě. Bylo-li před odemčením v důsledku poruchy vyklopené, tak se nepohne, ale napětí pro vyklopení na něj přijde. Na podpoře Kia jsem se zeptal, zda jsou v zrcátku koncáky, a co by mohlo způsobovat občasné nevyklopení. Odpověď:
  Na podpoře Kia jsem se zeptal, zda jsou v zrcátku koncáky, a co by mohlo způsobovat občasné nevyklopení. Odpověď: Snad že je to originál autodíl...
  Snad že je to originál autodíl...