riadiaca páka, systém HAC

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd.

riadiaca páka, systém HAC

Příspěvekod white16 » 11.02.2012 12:10

Ľudia, mám otázku.

Mám popraskanú koženú riadiacu páku ale nie hlavicu čo držíme v ruke ale to pod ňou, vzťahuje sa aj na to záruka? auto je staré max mesiac. A ako funguje systém HAC, systém pri rozjazde do kopca. Funguje to iba pri strmých kopcoch? Ďakujem za odpovede.
white16 Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: riadiaca páka, systém HAC

Příspěvekod branor » 11.02.2012 12:25

Ahoj, podla mna sa na to zaruka vztahuje, hned do servisu nech objednaju nove...

HAC - u mna trosku divny system, niekedy funguje aj pri malom stupani do garaze, inokedy nie, niekedy ani pri vacsich nejde inokedy ide, neviem sa na to spolahnut, vzdy si davam pozor :-)
v servise povedali ze je to OK, takze tuto funkciu beriem s rezervou :)
KIA Venga 1,4 CRDI 66kw + panoramatická strecha...
branor Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Venga (2010)
199999 km @ 5.75 l/100km

Příspěvekod Jardo » 01.05.2012 18:04

Zaruka urcite plati aj pri popraskanej manzete. System HAC u mna funguje uz pri cca 7stupnovom naklone. Mne osobne to trochu vadi, nakolko nevies presne kedy presne uvolni brzdove celuste(je tam 2s drzanie celusti) a palit spojku, kym celuste uvolni tiez hlupost, aj ked v manuali uvadzaju ze system automaticky rozpozna, kedy sa chces pohnut :twisted:
Jardo Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2010)
2229 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod snowko » 02.05.2012 10:43

spociatku som si ani ja nemohol na Venge zvyknut na HAC, ale po case mozem povedat, ze to funguje ako ma. Ked si chcem byt isty, ze system zafunguje, viac zosliapnem brzdovy pedal. Nejako casto to nevyzuzivam, ale na par cestickach v okoli Innsbrucku sa mi to celkom hodilo :-)
Obrázek
KIA Venga 1,6 CVVT TX
snowko Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. místo (2)

Kia Venga (2010)
209000 km @ 7.30 l/100km

Zpět na ceed