Koupili byste opět svého Cee´da ?

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd.

Koupili byste opět svého Cee´da ?

Příspěvekod pershin » 06.02.2009 20:40

Zdravím všechny všechny lidičky a měl bych právě tuto otázku, týkající se Vaší spokojenosti atˇuž po stránce kvality vozu, vydaných peněžních prostředků za servis a opravy, tak třeba i kvality servisních středisek.
Mám možnost koupě nový Cee´d SW 1,6 93 Kw ,výbava active plus (model08-) za 371. tis. + zimní obuv+koberečky+doprava vozu+asist. karta jako bonus . No je víc jak jasné ,že pak jsem "na suchu".Tak mám trochu obavy, aby mě ten krasavec pak "nesežral". Díky za postřehy
pershin Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
3000 km @ 7.4 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod papra » 06.02.2009 20:59

Nevím jestli ti pomůže moje zkušenost mám Seeda dva měsíce a přesedlal jsem z Oplu kadet tak je asi jasné,že jsem maximálně spokojen,aby ne :-o zatím jsem nenašel nic závažného a doufám že to tak zůstane,ale asi si počkáš na postřehy zkušenějších majitelů a plno infa nejdeš tady na stránkách tak přeji ti šťastnou volbu :wink:
papra Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

5. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd SW (2008)
45000 km @ 6.5 l/100km

Re: Koupili by jste opět svého Cee´da ?

Příspěvekod Stefi » 06.02.2009 21:03

Pershin píše:Zdravím všechny všechny lidičky a měl bych právě tuto otázku, týkající se Vaší spokojenosti atˇuž po stránce kvality vozu, vydaných peněžních prostředků za servis a opravy, tak třeba i kvality servisních středisek.
Mám možnost koupě nový Cee´d SW 1,6 93 Kw ,výbava active plus (model08-) za 371. tis. + zimní obuv+koberečky+doprava vozu+asist. karta jako bonus . No je víc jak jasné ,že pak jsem "na suchu".Tak mám trochu obavy, aby mě ten krasavec pak "nesežral". Díky za postřehy

Já můžu mluvit je za sebe, mam už přes 26 tisic km, a zatím je vše OK, počti si ve foru, tam je mraky postřehů, já bych do něj šel opět, můj servis je v pohodě, a jak tak sleduji forum jsou plněny bez vážnějších zádrhelů i podmínky záruky,já jsem reklamoval pneumatiku, úspěšně, servis i prodejce napomáhali, tu motorizaci 1,6 benz. má kolega, asi chytil vadné zadní tlumiče, vyměněny, a neslyším ,že by si na něco stěžoval, ten jej má už od roku 2007 asi březen.....jsou věci které bych na ceedu uvítal, jako ostřikovače, jinak já mám plnou výbavu ale jen polokůže,stejně vybavený vůz jiné značky byl 200-300 tisíc dražší....i výkonu---
Stefi Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 3. místo (1) Sponzor (16) TOP sponzor (3)

Honda CR-V (2008)
157756 km @ 7.8 l/100km

Příspěvekod koudy61 » 07.02.2009 12:38

Já rozhodně bych zase do toho šel. Jsem velice spokojenej. A to už máme v rodině dva SW.Takže spokojenost.
:kia:
Koudy61
koudy61 Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
30000 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod Tony » 07.02.2009 13:04

nevím jestli bych do něho šel znovu (příští auto chci větší a to liftbacka střední třídy), ale jinak je to auto dobré. jede dobře, málo žere, je prostorné a bezpečné. ještě mě na holičkách nenechalo a kromě výměny rádia (jedno z prvních serií) žádný problém nebyl.
i když musím být i korektní a musím říct, že já třeba teď zpozoroval rez na pátých dveřích. což jsem dost v šoku. viz. http://old.kia-club.org/viewtopic.php?p=46564#46564
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod mbiron » 07.02.2009 13:56

jak tu pise Tony, pokud jeho auto nesezere rez tak myslim ze to je jinak povedene auto i kdyz ma urcite svoje mouchy,snad tu nikdo neceka ze bude mit jen dokonalost a ze se mu nikdy s autem nic nestane. Myslim ze vady na krase maji i znacky zvucnejsich jmen jen se o nich tolik nevi. Ja sam za sebe bych si Ceeda koupil znovu jen s lepsi vybavou, to byla asi jedina chyba kterou jsem udelal ale vic nez automaticka klimatizace me zajima funkcnost a spolehlivost.
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Tony » 07.02.2009 14:06

mbiron píše:jak tu pise Tony, pokud jeho auto nesezere rez

:lol: dobré. až sem se zasmál

jinak jo, výbava navíc by se hodila. mám sice EX (v době nákupu top) ale TXko bych bral taky...
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod GVG » 07.02.2009 14:16

Určitě ano.
GVG Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod Axel » 07.02.2009 14:26

Auto mám skoro rok, najeto cca 15000 a spokojenost, taky bych neváhal a znova ho koupil, ale taky s lepší výbavou, jinak u motoru 1.4 bych zůstal. Taky mám EX a docela mi schází, el. sklápění zrcátek (dost často parkuju v úzkých uličkách), zpětné zrcátko zabraňující oslnění a možná i ten dešťový senzor by se občas hodil (hlavně když vás mine náklaďák a něčím vás ohodí)

Kdybych kupoval model 2008 tak bych bral Comfort plus a kdyby model 2009 tak Comfort
Fandím:
Moto GP
Tým: Ducati Marlboro Team; Jezdec: Casey Stoner (samo na prvním místě jsou naši jezdci :) )

Formule F1
Tým: Scuderia Ferrari Marlboro; Jezdec: Felipe Massa
Axel Muž
Fanda vozů Kia

5. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia cee'd SW (2008)
34000 km @ 7.6 l/100km

Příspěvekod Skalican » 07.02.2009 15:08

I ked mam Rio, tak som spokojny a kupil by som ho zasa. I ked by som velmi rozmyslal medzi Riom a Pro cednikom, nakolko sa mi velmi paci a v tej dobe este nebol tusim na trhu
:SK: :kia: XCeed 1.5 T-GDi 7DCT
Skalican Muž
Přispěvatel fóra

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2)

Kia XCeed (2023)
15500 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod MartinP » 07.02.2009 18:30

Já jsem zatím moc spokojený. Auto mám necelý rok a najeto 20 000 Km a v pondělí jdu na první garanční prohlídku. Zatím spokojenost a auto bych si určitě koupil od tohoto výrobce znova. A jak už tu někdo psal o těch mouchách, tak je má každé auto ani člověk není dokonalý. :kia:
MartinP Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
193000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod Jajdulak » 07.02.2009 19:32

ja bych urcite nemenil. SW s 1,4 je presne to, co jsme chteli a cekali. Mam vybavu EX Base a bohate nam to staci. Mozna je to tim, ze jsme presedlali z Felicie. Nicmene bych do SW sel bez rozpaku znova. Mam najeto za necely rok nejakych 27000 km a zatim bez jedinneho problemu (nepocitam vymenu skla kvuli kaminku).
Jajdulak Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod papra » 07.02.2009 22:39

[quote="mbiron"]jak tu pise Tony, pokud jeho auto nesezere rez tak myslim ....

NÉÉÉ už NÉ :hurray: škoda 120l sežrána rezem Opel kadet sežrán tak proboha Seeda NÉ :|
papra Muž
Uživatel fóra

5. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd SW (2008)
45000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod PetrLa » 07.02.2009 22:54

Tony píše:

nevím jestli bych do něho šel znovu (příští auto chci větší a to liftbacka střední třídy)

mbiron píše:jak tu pise Tony, pokud jeho auto nesezere rez

:lol: dobré. až sem se zasmál

jinak jo, výbava navíc by se hodila. mám sice EX (v době nákupu top) ale TXko bych bral taky...

Tony zlob se na mě nebo nezlob (po pravdě je mi to buřt), ale někdy mi připadneš jak rozmazlený fracek co neví co s prachama, protože mu tatínek vždycky všechno koupil a nepoznal co je to vážit si peněz.

Ale to je jen tak "bokem".
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Příspěvekod Tony » 08.02.2009 00:06

tak sorry ale na to si přišel jako jak? to že bych chtěl vyšší verzi? nebo v budoucnu větší auto (o tom jsem tady psal už dávno. je to prostě můj sen)? to je snad moje věc ne? a tatínek mi auto nekoupil aby bylo jasno. auto jsem si koupil za své peníze, ale to po tom je zase buřt tobě.
takové lidi mám opravdu rád...
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Další

Zpět na ceed