tak ted sem to dočetl
1, takhle mě byly doporučeny přímo z kia servisu ty V-MAXX takže s tím asi žádný problém. jako se značkou a zárukou...
2, to utrefení na konkrétní model: když se podíváš na aplication list tak tam uvidíš že to NEJSOU univerzální pružiny, ale každé auto i motorizace má jiné. To že tam mají vypsané více modelů pouze znamená, že mají pružiny i na ně.
3, k těm 17´´ a poldům. přesně v malém TP velikost ráfků není. a do velkého TP si je dopsat můžeš kdykoliv protože ceed na nich normálně jezdí. já jen kupoval auto mezi prvními a to 17´´ v nabídce ještě nebyly a tak je v TP nemám. a už vidím situaci kdy mi při silniční kontrole budou vyjíždět kopii techničáku odněkud
kluci mě už asi rok nezastavili ani... a jak sem měl staré auto s kolama o 2 čísla většími tak na STK taky nic... ale kvůli pojišťovny si je do TP dám.
4, k ET. to není žádný velký problém. sám mám AEZ s jiným ET než originál (to jejich nejde sehnat) a žádný problém.
5, to zatížení by problém mohl být... to ještě pozjišťuju. je ale fakt že z 90procent jezdím sám a z 99procent ve dvou, takže...
6, k 17´´ problémy s vyjetými koleji patří to je mi jasné, tak jako k aquaplanningu... ale jinak mají pozpodmínečné plus
7, no a nakonec značka budoucích gum. sám ještě nevím. uvažuju nad michelin primacy hp (seriově na ceedech s 17) popř. bridgeston turanza (ty má Béďa).
snad jsem okomentoval vše