Důležité upozornění

:!: Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ :!:

Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579

Přirezávající brzdové destičky k brzdovým kotoučům...

Tlumiče, odpružení, řízení, brzdy a vše kolem.

Re: Přilepující se brzdové destičky

Příspěvekod vladislav » 28.12.2010 18:34

Zkus to tady je tam toho napsáno dost dost.. viewtopic.php?f=18&t=258

Jak máš staré auto,??

EDIT snike: ... sloučeno
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Přirezávající brzdové destičky k brzdovým kotoučům...

Příspěvekod Korejcobijec » 28.12.2010 21:02

:evil: Tady vidíte co je je to za záruku.Dělají vše proto ,aby zákazník jen cáloval a cáloval. Unikát jsou ty jejich lichvářské Helixy. :x
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod vladislav » 28.12.2010 21:14

To až tak není pravdou.. :no: Záleží na servisu a na člověku jak si svá práva prosazuje..Já mám už třetí brzdové destičky a neplatil jsem nic..Vše šlo na záruku.. :kia:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Korejcobijec » 28.12.2010 21:17

Tak popiš jak jsi to dokázal . :roll: Pro normálního smrtelníka je spíš v oblasti sci-fi . :lol: Jo a proč ti měnili celý výfuk? To ti ho někdo ukrad? :PJo a když se jede na záruku ,tak se neplatí práce?
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod PetrLa » 28.12.2010 21:19

já taky nemůžu říct na svůj servis křivého slova. Férové a slušné jednání. Všechno je podle mě o lidech.
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Příspěvekod Korejcobijec » 28.12.2010 21:23

PetrLa píše:já taky nemůžu říct na svůj servis křivého slova. Férové a slušné jednání. Všechno je podle mě o lidech.

Já zatím taky né. Uvidí se až na první gar. :thu:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod vladislav » 28.12.2010 21:27

Ty destičky si stačí přečíst tohle vlákno od začátku je tam všechno.. ;) U toho výfuku je to zase tady viewtopic.php?f=22&t=1511 :D https://www.youtube.com/watch?v=zIEsNSm1WU0
Jinak záruka je záruka tak se nic neplatí ani práce... :drink:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Korejcobijec » 28.12.2010 21:32

8-) Nějak mi to nesedí ;) 26.12 jsi psal dvoje desky a kotouče a dnes píšeš o třech. Tobě měnili včera desky?
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod vladislav » 28.12.2010 21:36

Offtopic :
Toho 26.12..jsem se upsal.Byly troje...To víš už jsem starší ročník..
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Korejcobijec » 28.12.2010 21:39

:lol: Taky???????? :lol:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 03.01.2011 17:51

:!: Dnes opět desky :!: Asi ty brzdy jsou pěkný šunt! :no:A to do toho Kiošunťáka denně ždouchám :lol:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod Kmet » 03.01.2011 18:09

Lidičky, já nevím - na reklamačku to zřejmě není a pokud jsou někde hodnější, tak vám tam stejně dají, sice nové, ale zase ty samé desky. :no: Jak ukazoval *Beda*, tak příčina je jasná a řešení vidím jen ve *svých* deskách. Dejte si tam jakékoliv jiné, jen né origo :kia:. Já tam mám TRV, vpředu i vzadu, a o nějakém přireznutí nemám ani tušení - jedna sada mě stála 800-,kč. :thu:
Když do pekla, tak na krásném koni!!!
Kmet Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (2)

Mazda 3 (2023)
15000 km @ 7 l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 03.01.2011 18:12

;) Na jaře ,až tam budu házet alúčka ,tak to pořeším. 8-)
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod KamZehr » 03.01.2011 18:24

Tak já na jaře už budu snad v nové Sportagi, tak doufám, že to bude o.k. Jinak já parkuji se Ceedem v garáži, takže ruční brzdu nepužívám, ale když třeba umyji auto, tak druhý den když se rozjedu, tak mi něco drhne vzadu u brzd dokud nepřibrzdím. Takže závěr: brzdové destičky origoš jsou asi pěkně špatný. Jsem slušnej.
KIA Sportage III 1,6 GDi - 6/2011 - prodáno
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi - 09/2020
KamZehr Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Hyundai Tucson (2020)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 03.01.2011 18:31

;) Taky parkuji v garáži ,nezatahuji ručku,ani nedávám kvalt- a přeci-To je sice druhý případ ,ale na to ,že mám najeto pouze 500km si myslím ,že to není v pořádku. :yes:
Korejcobijec

km @ l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Podvozek / Řízení / Brzdy