Důležité upozornění

:!: Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ :!:

Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579

Přirezávající brzdové destičky k brzdovým kotoučům...

Tlumiče, odpružení, řízení, brzdy a vše kolem.

Re: Přirezávající brzdové destičky k brzdovým kotoučům...

Příspěvekod Korejcobijec » 20.01.2011 13:40

:) Jo je to zadek.ten se při couvání zvedá . a pak pustí trhnutím. :kia:Něco jako zapomenutá ručka.
Korejcobijec

km @ l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod vladislav » 20.01.2011 13:49

Zadek ještě jde..Jak se přidá předek je zle..To jsou pak rány jako z děla.. :help: Měl jsem rekord přireznutí destíček i po 4 hodinách stání..
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Korejcobijec » 20.01.2011 13:54

;) Já to houpu každý den a dnes byly hryzlé. :lol:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod Stefi » 20.01.2011 14:07

:angry: chlapi, to není asi problém jen KIA, dnes jsem naschvál koukal na kotouče aut na parkovišti, a většina měla na kotoučích značky, že tam byly destičky chycené, je to třeba brát jak normál, a po rozjezdu provést prevenci :| ty rány znám i z předcházejícího auta .... :shock:
Stefi Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 3. místo (1) Sponzor (16) TOP sponzor (3)

Honda CR-V (2008)
157756 km @ 7.8 l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 20.01.2011 14:18

;) Měl jsem i jiná auta a žádné to nedělalo. Hold šetřit na brzdách učiní jen diletant nebo ti co nemají evropské očiska. :kia: Zduř. budu otravovat servis , :thu:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod KamZehr » 20.01.2011 14:25

Mě se to tedy stává pouze se Ceedem. Taky garážuju a když se rozjedu, slyším trhnutí a drhnutí a ještě než párkrát přibrzdím, tak slyším od zadních kol takový nepravidelný hukot, jako když hází kolo na bicyklu. Ale po pár přibrzdění to zmizí.
KIA Sportage III 1,6 GDi - 6/2011 - prodáno
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi - 09/2020
KamZehr Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Hyundai Tucson (2020)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod vladislav » 20.01.2011 14:26

Stefi píše::angry: chlapi, to není asi problém jen KIA, dnes jsem naschvál koukal na kotouče aut na parkovišti, a většina měla na kotoučích značky, že tam byly destičky chycené, je to třeba brát jak normál, a po rozjezdu provést prevenci :| ty rány znám i z předcházejícího auta .... :shock:

No nevím Stefi :( ..Mě to nikdy žádné auto nedělalo...Vystřídal jsem jich poměrně dost jak ojeté tak i nové..
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Korejcobijec » 20.01.2011 14:31

:kia: Podle mě je to šílená vada brzd a KIA by se k tomu měla vyjádřit. To ,že blbne PP je houby proti bzrzdám. Je toho nějak moc. Možná jiná automobilka by už reagovala . :thd:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod KamZehr » 20.01.2011 14:34

Možná by stálo za to, aby :kia: club napsal o tomto problému oficiální dopis na :kia: Motors CZ/SK, ať se k tomu vyjádří. :help:
KIA Sportage III 1,6 GDi - 6/2011 - prodáno
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi - 09/2020
KamZehr Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Hyundai Tucson (2020)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod vladislav » 20.01.2011 16:26

@KamZehr
Když jsme byli na exkurzi v Žilině tak jsem se na konci zeptal toho průvodce právě na to přirezávání...A odpověd byla hodně zajímavá.. :D Prý ho tenhle problém trápí také na jeho Ceedu...Každá značka prý má něco..
Já se mylně domníval,že při FL na tom zapracovali ..Bohužel..Můj názor je ten,že jakýkoliv dopis je zbytečný..Oni o tom vědí moc dobře..A těžko s tím něco udělají to musí napřed chtít výrobce..(Na druhou stranu, na Peugeotu 307 od počátku do konce výroby přesně při 130km rychlosti se chvěl volant ..Reklamovalo se to pořád ..Nikdo to nevyřešil..Všude je něco..)
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Tony » 21.01.2011 12:48

ani 20 let staré tipo ani 15 let stará vectra to nedělala...
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 21.01.2011 16:01

:? Dneska zas a dělá to zadek. :angry:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod vladislav » 21.01.2011 16:07

Chce to očistit..Takhle to bude dělat čím dál tím víc..Na těch přirezlých stopách co zůstávají na kotoučích to bude reznout ještě lépe.... :thu:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Korejcobijec » 21.01.2011 16:27

:kia: objednám to na záruku :kia:Destičky vyrábí JRD JÁNOŠÍK TĚRCHOVÁ :lol:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod juri » 09.02.2011 02:05

Tak ako vy všetci tu ste opísali problémy súvisiace s koróziou a priliepanim doštičiek,hádzaním auta pri brzdení,sprevádzaným neprijemným hlukom a spatným tlakom na brzdový pedál mám aj ja osobne. Pri dvojnásobnom odtiahnutí a teraz aj tretikrát s opatovným neporozumením so strany servisu KIA, ma to prestalo baviť! Je to jednoznačne obrovská chyba KIE a znova zdôrazňujem,nekvalitný materiál,čo Kia nechce dopustiť a vyhýba sa ako sa dá.Tým chcem povedať,že brzdy sú nevyhovujúce a niesu 100% účinné. Tu už nejde o nejakú chybu,ktorú neakceptujú v záruke,ale ide o bezpečnosť nás užívateľov a ostatných účastníkov v prípade nehody,čo ja si na svedomie nezoberiem. I keď KIA o tom dobre vie a tvári sa,že nieje žiadny problém.Týmto by som chcel všetkych s týmto problémom poprosiť o zjednotenie a vyjadrenie nespokojnosti,pretože niekoľko desiatok užívateľov nezmietnu zo stola ako jednotlivca Skúste mi niečo navrhnúť,ďakujem!juri
Nováček

Založený: 08.02.2011
Súkromná správaHoreOznačiť príspevok ako neprečítaný.
juri Neuvedeno
Nováček

PředchozíDalší

Zpět na Podvozek / Řízení / Brzdy