Čambrla píše:Tak v poslední době sleduji i při mírném přibržďování hluk od brzd. Je to takové "bubnování" v hlubokém tónu, hluk dost připomínající brzdění při aktivaci ABS. Auto je dva měsíce po garančce. V tématech na foru jsem nic podobného nenašel. Měl někdo podobný problém?
Leo úplně mi toto vlákno bereš doslova z úst …
Cestou domů jsem přemýšlel kam napíšu nové problémy ze ceedáčkem a koukám předběhl jsi mě. Nevím jestli to s tím souvisí, ale co jsem vyměnil plechová zimní kola (195/65 R15) za hliníkové letní kola (205/55 R16) tak pociťuji také hučení od brzd a i při jemném dobržďování klepání (ťukání) do nohy od brzdového pedálu. Samozřejmě, že mě ihned napadlo, že je něco s kotoučema (zvlněné) je mě to ale divné auto mám 2 roky a najeto 22000 km. Při pohledu na kotouče jsem zjistil, že jsou na nich dost vidět stopy od brzdových destiček jak několikrát při stání přirezly. Také jsem zkoušel brzdit tak říkajíc na krev a při tomto brždění se žádné klepání (ťukání) do nohy od pedálu nekonalo, pouze až když se seplo ABS (což je v pořádku). Tedy já mám problém pouze při jemném pozvolném brždění … Přemýšlím co stím, reklamace?

Vím moc dobře jak se to tu probíralo a také jak někteří dopadli v servisu, když si stěžovali na přireznutí destiček ke kotoučům ...

Mám obavu, že na toto servis slyšet nebude ...