Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
s tym sedenim a bolestou v krizoch maju pravdu, pri mojej prvej dlhsej ceste (cca 200km) som myslel ze pridem o krize ale po vytiahnuti volantu smerom ku mne je to uz pohodicka
KIA Venga LX 1.4cvvt Caramel Gold ...jazdim ako hrusinsky, kocham sa zivotom...
Vidím tam denní svícení,kapku jiný kukuč.Zásadní změny asi nebudou,je to celkem povedený model.Ledky na denní svícení už měli dávat dříve,je to směšná položka a zákazník by to ocenil.
Ja bych se taky připojil. Ledky mě osobně nevadí, víc mě štve že auta s touto v zadu nesvítí! Je obrovská spousta řidičů co si vůbec neuvědomují že ze zedu nejdou vidět a často zaniknou v okolí, zvlášť za tohoto počasí kdy člověk pomalu zvažuje pustit mlhovky a narazí na neviditelný auto. Tohle řešení osvětlení je poněkud nešťastné.
ja by som skor zakazal montovat denne svietenie (vseobecne LED ci ziarovkove) bez namontovaneho svetelneho senzora.tak ako xenony musia mat automaticke sklapanie svetiel by mali mat auta s dennym svietenim svetelny senzor.paradox je ze ten moj v cedniku sa tiez nechova tak ako by som chcel.napr ked prsi neprepne na svetla riadi sa tym ze je dostatok svetla(na OII mi po detekcii dazda hned spustilo stretavacie svetla ba dokonca aj ked islo auto tusim viac ako 110km/h dlhsie ako 1min-detekcia dialnice)