| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

Tahle barvicka Venze slusi... a musim rict, ze nterier se mi taky moc libi.Hmm... fakt uz se tesim az si ji projedu.
  Tahle barvicka Venze slusi... a musim rict, ze nterier se mi taky moc libi.Hmm... fakt uz se tesim az si ji projedu. 

Byl jsem rád, že jsem se s ní mohl projet a s jejími jízdními vlastnostmi jsem byl spokojený. Když to všechno dobře dopadne, tak na jaře budeme
 Byl jsem rád, že jsem se s ní mohl projet a s jejími jízdními vlastnostmi jsem byl spokojený. Když to všechno dobře dopadne, tak na jaře budeme   Vengu kupovat do firmy
  Vengu kupovat do firmy   

mbiron píše:Ingdave píše:@mbiron
Pepo, taky se mi líbilo svezení v tom novém Sorentu, Míši se taky líbilo a tlačí na mě, ať si ho pořídíme jako další auto
Tak jestli poridis Sorento tak na dalsim sraze si zamlouvam nejakou jizdu, doufam ze automat a s kuzi

Je to opravdu parada... tohle auto si me proste ziskalo a tato barva se mi zda jako ta prava... samozrejme mam vic oblibenych - cerna, bila... ale to uvidime az na zivo.Musim konstatovat, ze vam vsem zavidim - ze jste mohli usednou jako jedni z prvnich (mezi civilisty) do absolutni novinky.Skoda, ja budu muset jeste cekat.Interier je taky super, proste celkove vydarene auto.A jaky byl v te predvadecce motor? Jestli jsem pochopil dobre tak ta osizena 1.4... jak to bylo s hlucnosti motoru, zkusili jste 130kmh? A co kufr? Je skutecne tak velky? (subjektivne) a posuvna sedadla?
 Je to opravdu parada... tohle auto si me proste ziskalo a tato barva se mi zda jako ta prava... samozrejme mam vic oblibenych - cerna, bila... ale to uvidime az na zivo.Musim konstatovat, ze vam vsem zavidim - ze jste mohli usednou jako jedni z prvnich (mezi civilisty) do absolutni novinky.Skoda, ja budu muset jeste cekat.Interier je taky super, proste celkove vydarene auto.A jaky byl v te predvadecce motor? Jestli jsem pochopil dobre tak ta osizena 1.4... jak to bylo s hlucnosti motoru, zkusili jste 130kmh? A co kufr? Je skutecne tak velky? (subjektivne) a posuvna sedadla? 

Kryshna píše:Jj prave - taky jsem to cetl, proto mi to nedalo a musel jsem se zeptat jaky na vas kufr udelal dojem v realu.Ja mam ted v Ceratu strasne melky a maly kufr, v podstate je to na dve a pul skladaci prepravky na nakupy... doslova stragicky kufr, ale vzadu je pro pasazery zase hafo mista - 2x Octavia (pocitove)
 ...ale ode mě se ani jinej pocit nečeká, když už 2,5 roku žádnej kufr nemám
 ...ale ode mě se ani jinej pocit nečeká, když už 2,5 roku žádnej kufr nemám 
 ...ale ten výhled přes přední sloupky
 ...ale ten výhled přes přední sloupky  špica...to co bylo uvnitř, ta 1.4..no to je těžký hodnotit za takovou chvíli..ale jelo to i do kopce slušně, čtyři lidi, trojka se eště snažila, čtyřka sice už nehrabala, ale jelo to a člověk to zase nechtěl trápit, bylo tam necelých 1500km najeto
 špica...to co bylo uvnitř, ta 1.4..no to je těžký hodnotit za takovou chvíli..ale jelo to i do kopce slušně, čtyři lidi, trojka se eště snažila, čtyřka sice už nehrabala, ale jelo to a člověk to zase nechtěl trápit, bylo tam necelých 1500km najeto  

picanto 1.1 CRDi VGT  LX+
    picanto 1.1 CRDi VGT  LX+

Kryshna píše:Moc diky za fotky SNIKEJe to opravdu parada... tohle auto si me proste ziskalo a tato barva se mi zda jako ta prava... samozrejme mam vic oblibenych - cerna, bila... ale to uvidime az na zivo.Musim konstatovat, ze vam vsem zavidim - ze jste mohli usednou jako jedni z prvnich (mezi civilisty) do absolutni novinky.Skoda, ja budu muset jeste cekat.Interier je taky super, proste celkove vydarene auto.A jaky byl v te predvadecce motor? Jestli jsem pochopil dobre tak ta osizena 1.4... jak to bylo s hlucnosti motoru, zkusili jste 130kmh? A co kufr? Je skutecne tak velky? (subjektivne) a posuvna sedadla?
 Ta 1,6 zase na můj vkus dost bere benzínu...A ta nafta je cenově už někde jinde...Já bych dneska fakt mezi motory dost tápal..
Ta 1,6 zase na můj vkus dost bere benzínu...A ta nafta je cenově už někde jinde...Já bych dneska fakt mezi motory dost tápal.. 

) a 1,4 motor do města na popojíždění mezi křižovatkami úplně stačí. A vlastně nejen do města. vždyť já teď 1,4 mám a jsem úplně spokojenej
 ) a 1,4 motor do města na popojíždění mezi křižovatkami úplně stačí. A vlastně nejen do města. vždyť já teď 1,4 mám a jsem úplně spokojenej   .
 .

Kryshna píše:
Jinak ta 1.4 je stlacena jen softem, takze by nemel byt problem hodit tam zpatky mapu ze ceedu, ne?
 A o to jim možná i jde..
 A o to jim možná i jde.. 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé