takze teraz opat otazka ak by som si to okno nebral, myslite ze sa oplati priplatit automaticka klima alebo je to len zbytocna vec co sa rychlo pokazi a staci manualna?
branor píše:No vy viete dodat optimizmuale samozrejme ze uznavam ze tie dovody su opodstatnene.... Ja to stresne okno chcem v podstate z nostalgie ze som mal auto so stresnym oknom a moc sa mi to pacilo a v lete som jazdil bezproblemov aj bez klimy otvorene ak teda riadne nevypekalo.... tak si neviem predstavit ze tam na novom to okno nebude
takze teraz opat otazka ak by som si to okno nebral, myslite ze sa oplati priplatit automaticka klima alebo je to len zbytocna vec co sa rychlo pokazi a staci manualna?
ferino píše:branor píše:No vy viete dodat optimizmuale samozrejme ze uznavam ze tie dovody su opodstatnene.... Ja to stresne okno chcem v podstate z nostalgie ze som mal auto so stresnym oknom a moc sa mi to pacilo a v lete som jazdil bezproblemov aj bez klimy otvorene ak teda riadne nevypekalo.... tak si neviem predstavit ze tam na novom to okno nebude
Pozor, nemyl si stresne okno a panoramaticku strechu.To je rozdiel asi ako SUV a Off-Road.
titanus píše:@branor
avsak neviem ako Venga ale ceed ma automaticku klimu taku vseliaku...ja mam manual a mne staci...
titanus píše:to nie...len viacerim tu na fore nesedi pocitovo to co ukaze displey plus nechladi/nezovhrieva pozvolna ale snazi sa dostat na danu teplotu co najrychlejsie t.j. hned pusti ladovy vzduch aby schladilo resp. horuci aby vykurilo...ale hovorim je to subjektivne...a zbezpecnostneho hladiska asi aj lepsie ako stale tocit koleckom a hrat sa na palubovke...
branor píše:no ja sa v tom moc nevyznam, dajme tomu ze som mal na peugeote 206 panoramaticke stresne okno, nieco ako ma venga az na to ze venga ma presklenenu aj strechu nad zadnymi sedadlami
titanus píše:to nie...len viacerim tu na fore nesedi pocitovo to co ukaze displey plus nechladi/nezovhrieva pozvolna ale snazi sa dostat na danu teplotu co najrychlejsie t.j. hned pusti ladovy vzduch aby schladilo resp. horuci aby vykurilo...ale hovorim je to subjektivne...a zbezpecnostneho hladiska asi aj lepsie ako stale tocit koleckom a hrat sa na palubovke...
viac tu:
viewtopic.php?f=22&t=1266&p=36295&hilit=klimatizace#p36295
viewtopic.php?f=19&t=423&p=15985&hilit=klimatizace#p15985
viewtopic.php?f=19&t=423&p=15985&hilit=klimatizace#p15985
viewtopic.php?f=19&t=423&p=15930&hilit=klimatizace#p15930
viewtopic.php?f=19&t=423&p=15880&hilit=klimatizace#p15880
http://old.kia-club.org/viewtopic.php?t ... op%C3%ADte
ferino píše: Nevraviac o tom, ze vacsie presklenie je mensia torzna tuhost.
Inak uvazujem, zi to vobec bude mat stresne nosice, alebo dam otazku inak, aku to ma nosnost strechy?
Nie ze by som chcel brojit proti panoramatickej streche, len to berte ze som akosi prakticky skeptik.
branor píše:ferino píše: Nevraviac o tom, ze vacsie presklenie je mensia torzna tuhost.
Inak uvazujem, zi to vobec bude mat stresne nosice, alebo dam otazku inak, aku to ma nosnost strechy?
Nie ze by som chcel brojit proti panoramatickej streche, len to berte ze som akosi prakticky skeptik.
no pan v KIA mi tvrdi ze ta strecha ma urcite rovnaku nosnost ako klasicka venga a dokonca ma o jeden priecny nosnik navyse tak neviem ako sa rozhodnut, dost ma vsak ale odradza momentalne nemoznost osadenia stresneho nosica...
co sa tyka klimy tak hovoril ze ta automaticka je rovnaky system ako u ceedu a ze je to dvojzonove...
branor píše:... co sa tyka klimy tak hovoril ze ta automaticka je rovnaky system ako u ceedu a ze je to dvojzonove...
snike píše:branor píše:... co sa tyka klimy tak hovoril ze ta automaticka je rovnaky system ako u ceedu a ze je to dvojzonove...
Automatickou klimatizaci má nový Cee´d již dvojzónovou, ale Venga ji má pouze jednozónovou![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé