NOD32CZE píše:Zdravím,uvažuji nad koupí Vengy 1,4 Fresh měli jsme jí půjčenou na víkend a můžu říct že jsem byl spokojen...Co se týče toho skákání je pravda že uskočila přes příčný přechod na mostě a to jsem schválně do té zatáčky přidal.To uskočení nebylo nějak drastické jen takové jemné neměl jsem stoho dobrý pocit...Nevím či bych si na to zvykl ale obvykle do zatáček rychle nenajíždim ale musim říct že nejlepší je svému autu věřit než nevěřit a po tomhle tedy fakt nevím předchozí auta mě to nedělali a to jsem vyježděnej na Toyotách...Co se týče nerovností na vozovce nic zvláštního rány nebo buchot jsem neslyšel možná že to je tím že jsem se vezl s úplně novým autem který mělo najeto cca 3tis.
Otázka je jestli ten buchot a ty rány od nerovností aby za čas nezačaly trpět tlumiče a jiné ložiska i když je záruka dlouhá tak nechtěl bych trávit čas stále v servise.
Jsem rád že jsem tu vyčetl i srovnání iX20 a ceedaSW jejich chování na silnicích.V testech iX20 vychvalují víc co se týče komfortnější jízdy a lépe nastavených tlumičů osobně se mě líbí iX20 víc ale protože jsem velmi omezen na finanční rozpočet a finální splátku tak každej 10tis.dělá svoje musel by mě někdo fakt přesvědčit že opravdu má jiné jízdní vlastnosti.
Auto budu využívat ve městě ale i tak na cestách na SK přibližně polovina dálnice a polovina okresky směr Poprad - Revúca.
Nevím je to těžké chci jedno znich k Venze máme blíž protože jí máme omáklou a když si přítelkyně sedla po vrácení Vengy do Fabie 2 combi tak řekla že fakt ne nj vyšší auto=komfortní nastupování,lepší rozhled na silnici.Vím je to moc nové a zkušenosti minimální ale přesto jsem rád že jsem našel nějaké názory uživatelů a budu rád i za další poznatky![]()
Zpět na Podvozek / Řízení / Brzdy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé