Už 3x se mi stalo,že při blikání vlevo a vrácení blinkru do nulové polohy nebo dokonce přepnutí do prava,pokračoval blinkr vesele do leva.Pomohlo opětovné přepínání vlevo a do nuly.To mám najeto 800km a už se to vybarvuje
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Nejspis vadny kus packy, chtelo by to vymenu v servisu za novou. Akorat jim to budes muset nejak predvest
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Nejspíš to bude řízeno elektronikou,stačí jen při změně směru sepnout krátce kontakt na jedno bliknutí jak jsem byl zvyklý u jiných aut ,ale ono to zabliká 3x.Pro jistotu Do první garančky daleko,rok uvidím,co se ještě pokaká.Jinak zbytek ok,nic nedrnčí,jen to rádio mne seere,citlivost je opravdu mizerná.Na flešku z usb ale hraje plnohodnotně
To nemusí být vada, nevím z hlavy, od kterého stupně výbavy, je funkce tkzv. trojblik, v první řadě Cee´d-ů, si to dávali někteří kolegové dodělávat, možná to již je i ve výbavě tvojí Vengy
No jestli to auto ma trojblik, tak by to mohlo byt ono, staci totiz letme nahnuti do kontaktni polohy, ani nemusis prepnout a uz to blika. Schvalne spocitej, kolikrat ti to bliko navic
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
No nevím jakou máš "marmi" výbavu , ale vzhledem k tomu,že já mám zakladní výbavu a auto mám od roku 2010 a trojblik mám, tak bych řek,že ho máš taky. Jenom mě udivuje, že ti to při změně směru stále blikalo na původní směr jak píšeš to by byla určitě vada. Jinak s tím trojblikem zkrátka jenom jednou neblikněš,vždy nejmeně 3x-samozřejmě pokud měníš šměr ,tak to i po prvním bliku musí začít blikat na druhou stranu, ale zase 3x.
z toho,co jsem zatím vypozoroval by to mělo fungovat tak,že po krátkém sepnutí zabliká 3x,po přepnutí na trvalé blikání a následné vypnutí by blinkry měly ihned přestat.Což se někdy u mne nestane.Možná se vrací pomalu a sepne se ten okamžik 3x blik navíc Zajímavé,že jen vlevo