Umbram píše:No nevím jak vy, ale já jsem s tím u Kie nepochodil, protože je to mechanické poškození od kamínku a na to se záruka nevztahuje (mimochodem to píšou myslím i v servisní knížce). Nechal jsem si tam nalepit ochranné folie abych to aspoň trochu ochránil, a samozřejmě větší přední zástěrky.
Umbram píše:No nevím jak vy, ale já jsem s tím u Kie nepochodil, protože je to mechanické poškození od kamínku a na to se záruka nevztahuje (mimochodem to píšou myslím i v servisní knížce). Nechal jsem si tam nalepit ochranné folie abych to aspoň trochu ochránil, a samozřejmě větší přední zástěrky.
snowko píše:Aj ja som si dal na dane miesto termofoliu. Tu povodnu, minifoliu mi v servise dali dole a vymenili sa podstatne vacsiu, ktora myslim bude stacit.Umbram píše:No nevím jak vy, ale já jsem s tím u Kie nepochodil, protože je to mechanické poškození od kamínku a na to se záruka nevztahuje (mimochodem to píšou myslím i v servisní knížce). Nechal jsem si tam nalepit ochranné folie abych to aspoň trochu ochránil, a samozřejmě větší přední zástěrky.
runis píše:Mel jsem auto ani ne mesic a uz tam ty folie byly. No a koukam, ze jsem dobre udelal. Ale i tak nad nimi je par tecek. A to mam ty folie opravdu MEGA velke.
Slowrider píše:runis píše:Mel jsem auto ani ne mesic a uz tam ty folie byly. No a koukam, ze jsem dobre udelal. Ale i tak nad nimi je par tecek. A to mam ty folie opravdu MEGA velke.
A ty fólie jsi koupil nebo sis to nechal udělat v nějaké firmě? Popř. jestli koupil tak prosím kde?
runis píše:Najdi si http://www.tintek.cz/. Kdyby jsi byl z okolí Ostravy, poradím ti i jednoho borce co to dělá dobře. Pro jiné z okolí Ostravy, zkuste Marek Čepica. Tel. na SZ. Já si nechal dělat průhlednou folii na prahy, zadní hranu nárazníku pod 5 dveřmi (kvůli nakládání do kufru) a také přední a hlavně zadní podběhy. Ve předu to je asi zbytečnost. Dal jsem za to vše kolem 2-2,5 tKč. Už přesně nevím. Nevýhodou je, že mám bílý lak a folie nemá UV filtr, kvůli tomu, aby lak stárnul stejně a po odlepení nebyla rozdílná barva, tak ta folie žloutne. Předpokládám, že příští rok ji budu měnit. Dá se tomu ovšem bránit častým voskováním, nejlépe celého auta. Ne jen folie, zase kvůli tomu blednutí, ať nejsou po sundání folie rozdíly v barvě laku. Můžeš však jen jednou za měsíc natřít leštěnkou tu folii. Ale může se pak stát, jak jsem již psal, že lak bude mít jiný odstín po sundání folie díky působení sluníčka. Osobně jsem ještě zvažoval k té mojí bíle barvě potáhnout kapotu a střechu černým carbonem, nebo černým matem. Jediné co mě prozatím od toho odrazuje je právě to blednutí laku. Ale vypadalo by to VERY GOOD!Už jen kvůli těm mým kolům. Akorát výkon motoru by tomuto "stylingu" neodpovídal.
Nj ta nepovedená 1,6 CRDi s Euro5!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé