| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

peter562/12 píše:ked mne tak povie servisak tak to skonci minimalne slovnym sporom. nerucim za seba.to ako keby povedal ha ha ha kupil si si len dajaku kiu !!!a nie wolsvagen.znackovy servisak sa tak nema vyjadrovat skadial dostava svoj plat.tak potom neviem preco nejde fusovat do wolksvagenu !!!!mna to vie strasne rozculit

mno ten druhej ho trochu mírnil takže nakonec podávali dotazy/problémy přímo k výrobci.Je to holt novej model se kterým nemaj moc zkušeností.
  mno ten druhej ho trochu mírnil takže nakonec podávali dotazy/problémy přímo k výrobci.Je to holt novej model se kterým nemaj moc zkušeností. takže když mě naštvou tak to zkusim u nich...
  takže když mě naštvou tak to zkusim u nich...

nemá stím někdo zkušenost že při přejetí rukou po autě  že by v některých místech byl hrubý
  nemá stím někdo zkušenost že při přejetí rukou po autě  že by v některých místech byl hrubý  

NOD32CZE píše:Dneska jsem vyzkoušel odstraňovač asfaltu a nepomohlo to vypadá to na vadu laku.Vypadá to jako pory když jsem na to nastříkal ten odstraňovačnemá stím někdo zkušenost že při přejetí rukou po autě že by v některých místech byl hrubý

no to druhe si nemyslim.
  no to druhe si nemyslim. 

olap11 píše:...nielenze v hokeji ste lepsi. Este aj vo vybavovani reklamacii.

Re: Kvalita laku na Venze
 Re: Kvalita laku na Venze .
 . .
 . 
   , keď sa na auto dá skoro o polovicu menej farby! A pri tej produkcii, to je celkom slušná úspora
 , keď sa na auto dá skoro o polovicu menej farby! A pri tej produkcii, to je celkom slušná úspora  .
 . .
 . ). Trochu ma prekvapili slovami, že ak ešte niečo bude na karosérii, už to nebude také jednoduché reklamovať
 ). Trochu ma prekvapili slovami, že ak ešte niečo bude na karosérii, už to nebude také jednoduché reklamovať  . To akože bol bonus, že uznali to, čo pos..li (myslím výrobcu)? Klamú nás na kvalite a ešte sa budú tváriť urazene? Však dobre vedia, čo predávajú
 . To akože bol bonus, že uznali to, čo pos..li (myslím výrobcu)? Klamú nás na kvalite a ešte sa budú tváriť urazene? Však dobre vedia, čo predávajú   .
 . 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé