| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

. Samozřejmě, že ten rozdíl v odstínu není u všech značek stejný, ale je
 . Samozřejmě, že ten rozdíl v odstínu není u všech značek stejný, ale je  . Ptal jsem se na tohle i v
 . Ptal jsem se na tohle i v   - vědí o tom a mají s tím trošku problém při předáváni vozů. Obávám se, že s tím moc nenaděláš, ale můžeš zkusit reklamačku - co servis, to jiný přístup
  - vědí o tom a mají s tím trošku problém při předáváni vozů. Obávám se, že s tím moc nenaděláš, ale můžeš zkusit reklamačku - co servis, to jiný přístup 

A když tam bude trochu malinko jiný odstín nu což hlavně zdraví..
 A když tam bude trochu malinko jiný odstín nu což hlavně zdraví.. 

Re: Kvalita laku na Venze
 Re: Kvalita laku na Venze SOUL po prvej zime , proste hrôza des  , tak som "domontoval" tie hnusné
  SOUL po prvej zime , proste hrôza des  , tak som "domontoval" tie hnusné  dlhšie zásterky a je pokoj
  dlhšie zásterky a je pokoj 

Umbram píše:Tak jsem dnes umyl auto a úplně jsem se zhrozil při pohledu na lak za zadními dveřmi, jak jsou nalepené ty mini folie, lak je úplně obity od kamínků,takže kvalita laku je vidět hodně mizerná a přední zástěrky jsou taky nedostačující .

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé