Kvalita laku na Venze

Styling, lak, střešní nosiče atd.

Re: Kvalita laku na Venze

Příspěvekod titanus » 03.11.2010 16:32

odporucal by som to nalepit na sklo...jednak je to viditelnejsie a jednak odpada problem pri odliepani...moj nazor

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod ms45 » 19.01.2011 18:19

Chtěl bych se připojit ke stížnostem na odlišnou barvu nárazníku (zejména na předního) u bílé barvy. Na první pohled si toho nikdo nevšimne, ale když je auto mokré nebo na to zasvítí slunce, tak je to již viditelné. Podotýkám, že mám auto 2 měsíce a je to ix20. Když jsem ho přebíral, tak to nebylo vidět, přestože jsme to 2 důkladně prohlíželi. Myslel jsem si, že se stříká auto celé, ale vypadá to tak, že bez narázníků a ty se tam až nakonec domontují. Pokud je to tak, muselo by to být i u jiných odstínů.

Zkoušel jste to někdo reklamovat ?
ms45 Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Kmet » 19.01.2011 18:39

*ms45*:
projdi se po parkovištích a koukej na světlá auta a jejich nárazníky (př.+z.) - pozoroval jsem tenhle jev u všech novějších aut :thd: . Samozřejmě, že ten rozdíl v odstínu není u všech značek stejný, ale je :x . Ptal jsem se na tohle i v :kia: - vědí o tom a mají s tím trošku problém při předáváni vozů. Obávám se, že s tím moc nenaděláš, ale můžeš zkusit reklamačku - co servis, to jiný přístup :thu:
Když do pekla, tak na krásném koni!!!
Kmet Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (2)

Mazda 3 (2023)
15000 km @ 7 l/100km

Příspěvekod KamZehr » 19.01.2011 19:40

Tak já jsem to měl u Hondy Accord. Měl jsem tmavězelenou metalízu a nárazníky byly taky o tochu tmavší. Ale na první pohled to nebylo taky vidět a zvykl jsem si.
KIA Sportage III 1,6 GDi - 6/2011 - prodáno
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi - 09/2020
KamZehr Muž
Fanda vozů Kia

Hyundai Tucson (2020)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod vladislav » 19.01.2011 21:30

Tak nevím zrovna dneska i včera jsem koukal na bílé auto od KII...A na té bílé jsem žádný jiný odstín na náraznících nepozoroval..Byla to Sportage..Třeba v Nošovicích to trochu mastěj.. :( A když tam bude trochu malinko jiný odstín nu což hlavně zdraví..
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod ms45 » 20.01.2011 18:40

Já vím, barva nejezdí, ale přece.....

Nové auto aby vypadalo jako po opravě. :?:

Samozřejmě to není skoro vidět, jak píši výše, spíše jde o to, aby se to nezhoršovalo.

Proto - kdo máte bílou Vengu délé - zhoršuje se to :?:
ms45 Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod milan79 » 20.01.2011 19:44

Zhorsovat sa to asi nezhorsuje, ono to ani vzdy nie je vidiet. Vidiet sa to da len za urcitych svetelnych podmienok. Dnes sme s kolegom v praci videli na parkovisku IX 20, taky bledomodry a zdalo sa nam obidvom, ze aj tam je vidiet rozdiel. Narazniky sa nam zdali malinko bledsie.
Venga 1,6CRDi 85kW, výbava TX (exclusive) solid white predané prešiel som ku konkurencii VW
milan79 Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Venga (2010)
63000 km @ 6.0 l/100km

Příspěvekod runis » 21.01.2011 17:31

Teď je těžko říci, zda se to zhoršuje. Auto je pořád špinavé. Uvidí se až na jaře po pořadném umytí a naleštění. Nicméně, já to beru tak, že s tím nic neudělám. Ale je to docela špatné, když nejsou dnes schopni dodržet stejnou barvu na celém voze. Co si o tomhle má myslet zákazník? Obvzláště, když se automobilky honosí tím, jak dělají kvylitní výrobky. Spíše tak 2. jakost. A to ještě kdoví jestli!
Kia Venga 1,6 CRDi 94kW, Comfort plus, Obrázek
runis Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia Venga (2010)
85000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod Umbram » 27.01.2011 21:10

Tak jsem dnes umyl auto a úplně jsem se zhrozil při pohledu na lak za zadními dveřmi, jak jsou nalepené ty mini folie, lak je úplně obity od kamínků,takže kvalita laku je vidět hodně mizerná a přední zástěrky jsou taky nedostačující .
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Kia Venga 1.4CVVT 66kW Fresh (09/2010)
Umbram Muž
Uživatel fóra

Bydliště: okres Frydek-Místek,Dolní Domaslavice  Czech Republic (cz)

Kia Venga (2010)
43000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod rudolf.tomka » 27.01.2011 21:55

presne takto vyzeral mwoj :kia: SOUL po prvej zime , proste hrôza des , tak som "domontoval" tie hnusné :x dlhšie zásterky a je pokoj :yes:
KIA SOUL 1,6 CVVT tomato red
rudolf.tomka Muž
KIA Family

Sponzor (13) TOP sponzor (2)

Kia Soul (2009)
183000 km @ 7.50 l/100km

Příspěvekod snowko » 27.01.2011 22:29

nebude to len tou cervenou farbou? Mam ciernu Vengu, pravidelne ju teraz umyvam, chodim na hory...ale zatial som si nevsimol ziadne vady na laku.

Umbram píše:Tak jsem dnes umyl auto a úplně jsem se zhrozil při pohledu na lak za zadními dveřmi, jak jsou nalepené ty mini folie, lak je úplně obity od kamínků,takže kvalita laku je vidět hodně mizerná a přední zástěrky jsou taky nedostačující .
Obrázek
KIA Venga 1,6 CVVT TX
snowko Muž
Fanda vozů Kia

3. místo (2)

Kia Venga (2010)
209000 km @ 7.30 l/100km

Příspěvekod tomasisko » 28.01.2011 00:23

ja som si nasiel asi 3 dobky po kamienkoch ma predku (nad maskou, veko motora) je pod tym tmava zakladovka tak asi preto nevidis nic na ciernej farbe, po zime to pretriem farbou co mi dali v servise
  KIA Venga LX 1.4cvvt Caramel Gold
...jazdim ako hrusinsky, kocham sa zivotom...
tomasisko Muž
Fanda vozů Kia

Kia Venga (2010)
30000 km @ 7 l/100km

Příspěvekod miroslav » 28.01.2011 18:49

ZDRAVÍM , mám již rok SOULA a zachránil jsem lak na zadních dveřích včasným vyrobením a namontováním předních zástěrek a olepení dveří a blatníku folii. Mám červenou barvu a kvalita bych řek je dobrá ale je špatně vyřešeno odlétávání od předních kol. Takto navrhutá karoserie by měla být do půli dveří ochránena plastem .
Poslal bych nějaké foto ale nevím jak . Poraďte. Dík
miroslav Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Kmet » 28.01.2011 19:08

Dole pod psaním zprávy je možnost *příloha* - klikni na ni - procházet - vyber soubor z PC - vložit do příspěvku a ..... je to ;)
Když do pekla, tak na krásném koni!!!
Kmet Muž
Fanda vozů Kia

Sponzor (2)

Mazda 3 (2023)
15000 km @ 7 l/100km

Příspěvekod Umbram » 29.01.2011 00:16

Chtěl bych se zeptat "miroslava" kde, jaké a za kolik sehnal ty folie. Jestli se ti podaří dát sem to foto bylo by to fajn.
Foto nesmí být větší než 256kB. Ja to většinou upravím ve Windows Malování, zkrátka zmenším velikost obrázku. Jinak dneska jsem koupil univerzální zástěrky a namontoval je, tak doufám, že to bude lepší.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil Umbram dne 29.01.2011 19:30, celkově upraveno 1
Kia Venga 1.4CVVT 66kW Fresh (09/2010)
Umbram Muž
Uživatel fóra

Bydliště: okres Frydek-Místek,Dolní Domaslavice  Czech Republic (cz)

Kia Venga (2010)
43000 km @ 6.5 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Exteriér