Ano,kvalita originál stěračů není moc valná.Jsou hlučné,málo trvanlivé,špatně stírají a jsou předražené . Z vlastní zkušenosti mohu doporučit Bosch AeroTwin.Jsou to lamelové stěrače,které jsou tiché,mají dlouhou trvanlivost,výborně stírají a jsou cenově dostupnější než originál.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
tak já za sebe musím projevit naprostou spokojenost s origo stěračema, mám stále původní, r.v 2007 najeto 75 000 km,začínám přemýšlet o nových http://aukro.cz/sterace-bosch-aerotwin- ... 66314.html , ale není to zatím akutní
Akustickévlny,šíriacesazozdrojavľudskomhrdle,saodraziaodbariérygeologickéhopôvodusosilouadekvátnouk pôvodnému impulzu. (Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva.)
Zdravím,mám celkom iný problém so stieračmi,na parkovisku mi niekto ukradol záslepky -štople- predných ramienok stieračov a teraz ich nikde nemôžem zohnať.Vie mi niekto poradiť,kde sa dajú zohnať?Díky za každú radu
KIA Venga EX 1.4CVVT Caramel Gold priemer za dva roky a 26 000km : 5,8l/100km