Kvalita laku na Venze

Styling, lak, střešní nosiče atd.

Re: Kvalita laku na Venze

Příspěvekod branor » 29.03.2011 21:41

Tak ja som original dnes odmontoval a ulozil do suplika :-) Namontoval som akesi polske univerzalne za 5€ a myslim ze vyzeraju v pohode... ci budu fungovat uvidime... Moje obuchanie v servise vysmiali tak som si na tie najvacsie veci kupil tu lakovu sadu co ponukaju...
[album]3352[/album]
KIA Venga 1,4 CRDI 66kw + panoramatická strecha...
branor Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Venga (2010)
199999 km @ 5.75 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod peter562/12 » 30.03.2011 23:55

ahoj snowko dajak tie spravy neviem odoslat,len som to obkreslil,zvacsil po obvode dole som pridal viac,potom som to vystrihol z tvrdej gumy a zaskrutkoval na tie povodne ahoj
peter562/12 Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Venga (2010)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod reddevil » 04.04.2011 13:24

neviem, ci sa to tu uz preberalo... pri jednom futbalovom zapase v nemeckej televizii som si vsimol reklamu na vengu, ktora mala cerveny lak, ale nezdal sa mi ako ten predavany u nas... :?

na stranke www.kia.de je uvedena farba GLUTROT METALLIC, na slovenskej stranke je GLOWING RED... :yes:

neviem ci je to tak od zaciatku, len ma zaujima, ci sa v nemecku predava venga aj v cervenej metalize, kym u nas len obycajna cervena? ked som totiz kupoval vengu, chcel som povodne cervenu, ale na moje prekvapenie neponukali ju v metalize... :cry:

pokial viem, s obycajnou cervenou su najvacsie problemy, aspon co som sa tu docital na fore, cize nemci asi vedia preco maju cervenu metalicku :D

:twisted:
KIA Venga 1.4 CVVT 66kW EX Steel Gray
reddevil Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia Venga (2010)
47000 km @ 6.7 l/100km

Příspěvekod tomasisko » 04.04.2011 13:43

podla webu v UK napriklad cervenu vobec nemaju
  KIA Venga LX 1.4cvvt Caramel Gold
...jazdim ako hrusinsky, kocham sa zivotom...
tomasisko Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Venga (2010)
30000 km @ 7 l/100km

Příspěvekod ceedleguán » 04.04.2011 13:46

Zajímavě zní tá Zilinaschwarz metalic.Ale zarážejí mě ceny v Dojči.taková normál nejlevnější verze 14 500 Eur je kuwa dost. To chtějí i za Ceeda.Cool tady výjde na 10 500 a tam je o 4 tisíce dražší. :no:
ceedleguán

km @ l/100km

Příspěvekod Slowrider » 04.05.2011 10:41

Zdravim, mám vengu přesně rok najeto 13tis. km a půjdu příští týden reklamovat lak. Přední nárazník, loupe se bezbarvá vrstva laku, zadní dveře + blaťák (obě strany) loupe se lak až na plech, to samé kapota. Navíc se mi nedávno podařilo strhnout matku na kole, když jsem přezouval a v servise mi servisák řekl, no jo, není to VW, za ty peníze ta kvalita někde musí být znát. Tak nevim, docela zklamání z novýho auta, možná jsem se měl vyprdnout na záruku a koupit si fakt radši dražší auto bez výbavy, s malou zárukou, ale možná kvalitnější...
Radim (Kia Venga)
Slowrider Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod snowko » 04.05.2011 10:51

Fuuha, doteraz som si myslel, ze sa tieto problemy tykaju len bielej a cervenej farby. Mozes odfotit to odlupovanie?

Slowrider píše:Zdravim, mám vengu přesně rok najeto 13tis. km a půjdu příští týden reklamovat lak. Přední nárazník, loupe se bezbarvá vrstva laku, zadní dveře + blaťák (obě strany) loupe se lak až na plech, to samé kapota. Navíc se mi nedávno podařilo strhnout matku na kole, když jsem přezouval a v servise mi servisák řekl, no jo, není to VW, za ty peníze ta kvalita někde musí být znát. Tak nevim, docela zklamání z novýho auta, možná jsem se měl vyprdnout na záruku a koupit si fakt radši dražší auto bez výbavy, s malou zárukou, ale možná kvalitnější...
Obrázek
KIA Venga 1,6 CVVT TX
snowko Muž
Fanda vozů Kia

3. místo (2)

Kia Venga (2010)
209000 km @ 7.30 l/100km

Příspěvekod Slowrider » 04.05.2011 10:58

[quote="snowko"]Fuuha, doteraz som si myslel, ze sa tieto problemy tykaju len bielej a cervenej farby. Mozes odfotit to odlupovanie?

Dám foto dnes večer nebo zítra. Mám mětalízu hnědá mocca a na tý barvě je to extrémně vidět, je to hrozný, nový auto a vypadá jak po náletu bombardéru :(
Radim (Kia Venga)
Slowrider Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod peter562/12 » 04.05.2011 11:21

vcera som bol v :kia: z priatelmi ktori kupovali vengu parizska modra. a vonku stala ta hneda mocca pozeral som na nu.pre moje oci velmi prijemna farba.
peter562/12 Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Kia Venga (2010)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod runis » 04.05.2011 13:40

Bila se neodlupuje! Je pouze moc meka. Bohuzel!
Kia Venga 1,6 CRDi 94kW, Comfort plus, Obrázek
runis Muž
Fanda vozů Kia

8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia Venga (2010)
85000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod Prokeš » 04.05.2011 15:43

Ahoj kluci, moc se neutěšujte že je to jenom červená a bílá , kolega má černou metlu na ceedu a je to úplně stejné , je to omlácené taky, záleží kde jezdíte a jaký sypou materiál, jestli máte známého lakýrníka tak se ho zeptejte a řekne vám že jsou to ekologické barvy vodou ředitelné a jsou měkké a je jedno jestli je to metalická barva nebo normální,syntetické barvy byli lepší a kvalitnější ale ty už se asi nesměji tak přecházejí na vodou ředitelné a je to v prči cích takže si budem muset zvyknout asi, a nebo to chránit plastama nebo folií, tak čus
Prokeš Muž
KIA Family

10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)

Kia Soul (2009)
80000 km @ 5.5l l/100km

Příspěvekod vladislav » 04.05.2011 15:47

A proto tvrdím,že škoda peněz dneska za metalízu..Mám bílou normálni bavu..A je to srovnatelné s tou metalizou co jsem měl dřiv.. :)
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Slowrider » 04.05.2011 20:21

vladislav píše:A proto tvrdím,že škoda peněz dneska za metalízu..Mám bílou normálni bavu..A je to srovnatelné s tou metalizou co jsem měl dřiv.. :)

Původně jsem taky uvažoval nad bílou, ale tatík mě ukecal do téhle hnědé, už to nikdy neudělám :)
Radim (Kia Venga)
Slowrider Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod runis » 05.05.2011 09:14

Ty vodou ředitelné barvy jsou opravdu mizérie. Taky mi to tvrdil lakýrník a pár dalších lidí co se v tom vyznají. Já vzal bílou, protože se mi líbila a nechtěl jsem platit. Nicméně jsem po zjištění, jak je měkká litoval, že jsem nevzal metalízu. Pokud je pravdou, že ta metalíza je to samé, tak jste mě uklidnili. Teď jen lituji, že jsem si nekoupil to okno ve střeše. Ale rozhodly penízky.
Kia Venga 1,6 CRDi 94kW, Comfort plus, Obrázek
runis Muž
Fanda vozů Kia

8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia Venga (2010)
85000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod Slowrider » 05.05.2011 10:26

No, když už se o tom bavíme, tak by mě zajmalo, byl s tím už někdo na opravě v servisu na záruku? Jak se k tomu vyjadřujou? Opravěj to bez problému?
Radim (Kia Venga)
Slowrider Muž
Uživatel fóra

PředchozíDalší

Zpět na Exteriér