srobik2000 píše:Asi nič nepomôže... nakoľko sú tam použité tvrdé plasty na prístrojovej doske. Rátajú že keď tam prídem keď bude teplejšie a "opravia" to že to už do zimy vydrží. Len im všetky tie "klepajúce" auta vrátiť!!! Vďaka tvrdému podvozku neverím že to dokážu odstrániť. Ako som písal zo servisu som to zobral a slabo to klepalo na nerovnostiach. Stačilo že som šiel po nerovnej ceste, len to kleplo a odvtedy to opäť klepe, ako keby som nebol v servise na reklamačnej oprave.
![]()
![]()
srobik2000 píše:Asi nič nepomôže... nakoľko sú tam použité tvrdé plasty na prístrojovej doske. Rátajú že keď tam prídem keď bude teplejšie a "opravia" to že to už do zimy vydrží. Len im všetky tie "klepajúce" auta vrátiť!!! Vďaka tvrdému podvozku neverím že to dokážu odstrániť. Ako som písal zo servisu som to zobral a slabo to klepalo na nerovnostiach. Stačilo že som šiel po nerovnej ceste, len to kleplo a odvtedy to opäť klepe, ako keby som nebol v servise na reklamačnej oprave.
![]()
![]()
runis píše:Mě ten přístrojový panel chrastí čím dál více. Ale budu to vše řešit na servisce. Společně s hlukem vytahování el. okna u spolujezdce, hlukem brzd, korozí kolem rámu čelního okna, opravou PP a možná ještě něco najdu.
runis píše:Osobně si myslím, že to chrastí přístrojový panel. Tedy přesněji jsem si jist! Alespoň u mne. Něco jako volné ozubení, nebo nějaká hřídelka. Takže bud to po demontáži dotáhnou, nebo výměna panelu. Je bych byl rád, aby zůstal zachován kilometrový stav, co mám najetý.
runis píše:Mě to chrastí pořád. Většinou na horší cestě, ale není vyjímkou i na dobré. Fakt bych přísahal, že je tam něco volné! No a ty páté dveře, jj...zavřít je na poprvé to chce hodně síly. No a pro změnu v zimě, se zase skoro neotevřou. Asi používají podobnou kapalinu jako mají v tlumičích. V zimě zatuhne a v létě zase moc tlačí, takže ani v jednom případě netlumí.
runis píše:Mě ten přístrojový panel chrastí čím dál více. Ale budu to vše řešit na servisce. Společně s hlukem vytahování el. okna u spolujezdce, hlukem brzd, korozí kolem rámu čelního okna, opravou PP a možná ještě něco najdu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé