je nas malo. Slovensko je maly trh. Na zapadoeuropskych trhoch sa KIA snazi viac. Mozno by nebolo zle napisat list. Na zrazoch sa zide vzdy par majitelov aut a mozno by nebolo zle sformulovat nejake stanovisko majitelov,podpisat..a pripadne taky list poslat z viacerych miest, kedze asi nie vsetci, co maju tento problem, sa stretnu na jednom mieste. Mam kamarata v KIA zavode a podla neho Slovaci aj maju zaujem o spatnu vazbu na zakaznika, ale Korejcom ide vraj len o cisla a peniaze. Dobra reklama, dobry predaj..a napokon...povedzme si...Venga v showroome ocarila mnochych...
runis píše:Vazna zavada to sice neni, ale Kia na to kasle! Auta nam prodali a vic je asi nezajima. Alespon se tak chovaji. Tim nemyslim servis. Ten jen taky ceka, jak Kia rozhodne. Vic delat nemuze. Chteli od nas penize a my jim dali castku co pozadovali. Za to nam prodali vyrobek, ktery ma nejake funkce, a ty ma splnovat. Kdyby mi nesli otevrit zadni okenka, tak je to taky jen o pohodli. Jezdim s klimou, tak je nepouzivam, ale zaplatil jsem si to, tak at vse funguje jak ma. Myslim, ze zase zacnu psat jednomu panovi z Kie. A je mi uz docela fuk, jestli bude mit nejake neprijemnosti. I kdyby mu zase psali uzivatele vozu Kia z Polska. Opakuji znova, ze pristup fa. Kia je nezodpovedny a me docela nakrkl. At uz je Venga sebehezci auto.