Mal som kopu sluzobnych povinnosti a aj sluzobne auto tak tom sa stym zmieril,aj ked nebo lahke zohnat cloveka co ma do servisu zavezie...
Nakoniec sa podarilo, no o 4 hodky mi volaju zo servisu ze sa stala strasna chyba... Mobis vraj do skatule s mojim trip pocitacom (so spravnym cislom) zabalil len verziu s hodinami a datumom... Palubna doska vraj bola rozobrana, pocitac vymontovany a nakoniec to vraj len zlozili naspat (zbytocne rozoberanie)
Bolo mi oznamene ze to nebola ich chyba ale chyba mobisu a vraj ich to moc mrzi... O tomto "servisnom zasahu" mi nedali ziadny doklad... Auto som si vyzdvihol na druhy den "cakal som ze ho aspon umyju, ked som uz ku nim prevozil tolko nafty a otravoval kolegov" ale nie, este na sedacke som si nasiel prachovy otlacok...
Vraj to vyriesia a budu ma opat kontaktovat, uz cakam treti tyzden a stale nic. Chcel som pomoct ze ked potrebuju tie chybove pocitace ze im dam teda aj moj, podla casov ako vsetko trva vidim ze im na tom moc nezalezi a nakoniec uz mam obavy im to davat do ruky... Aj ked pan priamo z importu KIA cez ktoreho som tuto opravu presadil sa tvari moc ustretovo "vid kopia pana Kulhanka" mam uz dojem ze len zbytocne natahuju cas a skusaju trpezlivost zakaznika...