Auto je to celkově příjemné  a o spotřebách si myslím své. Někdy tady někteří jedinci dokáží i pobavit ,ale od toho je diskuse.Přeji málo závad a hodně najetých km bez nehod a ztráty kytičky.
 Auto je to celkově příjemné  a o spotřebách si myslím své. Někdy tady někteří jedinci dokáží i pobavit ,ale od toho je diskuse.Přeji málo závad a hodně najetých km bez nehod a ztráty kytičky. 
| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

pak jemozne, ze se spotreba nenuluje

vladislav píše:Měl jsem celý víkend zapůjčenou Kia Sportage ,tak jsem mimo jiné vyzkoušel i tuto vlastnost nulování průměrné spotřeby...Ani po dotankování paliva více jak 20 litrů dvakrát..Ani během celého víkendu se ta spotřeba sama nevynulovala..Tak si říkám když to jde u jednoho modelu proč to nejde u druhého...
 Benzin jsem bral dvakrát jen  na cestě tam..Ale jsem přesvědčen ,že k samočinnému nulování nedošlo....Průměrná spotřeba se mi pohybovala pořád okolo 7,5 litru/100km...Tak se omlouvám za mylnou informaci i když jsem byl přesvědčen,že se to nenuluje..Přesně to zjistím,až  auto budu mít doma...
 Benzin jsem bral dvakrát jen  na cestě tam..Ale jsem přesvědčen ,že k samočinnému nulování nedošlo....Průměrná spotřeba se mi pohybovala pořád okolo 7,5 litru/100km...Tak se omlouvám za mylnou informaci i když jsem byl přesvědčen,že se to nenuluje..Přesně to zjistím,až  auto budu mít doma... 

Tomík píše:info pro MiH:
Prosím Tě, to jsi z Likavky u Ružomberka??
čus

takhle pěkně vyběhne,jednoduše to vrazí do návodu pro obsluhu a je to vyřešené.Vsadil bych se,že se to objevilo i v manuálu pro Vengu modelový rok 2011.Že je to úplný nesmysl to jim zřejmě nevadí,ale něco to naznačuje,jak jim záleží na spokojenosti zákazníků.
 takhle pěkně vyběhne,jednoduše to vrazí do návodu pro obsluhu a je to vyřešené.Vsadil bych se,že se to objevilo i v manuálu pro Vengu modelový rok 2011.Že je to úplný nesmysl to jim zřejmě nevadí,ale něco to naznačuje,jak jim záleží na spokojenosti zákazníků.  
 vladislav píše:vladislav píše:Měl jsem celý víkend zapůjčenou Kia Sportage ,tak jsem mimo jiné vyzkoušel i tuto vlastnost nulování průměrné spotřeby...Ani po dotankování paliva více jak 20 litrů dvakrát..Ani během celého víkendu se ta spotřeba sama nevynulovala..Tak si říkám když to jde u jednoho modelu proč to nejde u druhého...
Tak musím opravit toto své tvrzení..Jelikož v manuálu jsem vyčetl ,že i ve Sportagi se ta spotřeba nuluje po doplnění více jak 6 litrů paliva...Bylo to asi tím,že se mi nevynulovala hned ..Já jsem na to vždycky koukal než jsem se pohnul z místa...Jelikož jsem jel celou cestu stejným stylem tak jsem na to nulováni po určitém čase ani nepřišel..Benzin jsem bral dvakrát jen na cestě tam..Ale jsem přesvědčen ,že k samočinnému nulování nedošlo....Průměrná spotřeba se mi pohybovala pořád okolo 7,5 litru/100km...Tak se omlouvám za mylnou informaci i když jsem byl přesvědčen,že se to nenuluje..Přesně to zjistím,až auto budu mít doma...

Beda píše:
- Offtopic :
- Hadam ti nezamrzlo palivo v nadrzi

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé