snowko píše:A neda sa palubny pocitac preprogramovat? Kamarat mi hovoril ze bol u nejakeho typka v servise, kde mu za 20 EUR zmenil/preprpgramoval funkcie. Opytal sa ho, co chce zrusit - napriklad signalizaciu nezapnutych pasov, udaje o spotrebe a podobne... stalo to 20 EUR. Nema s takymto niekto skusenosti? resp mozno aj v KIA servise by to slo...(?)
snike píše:jirka.zc píše:Pro SNIKEho , jak již píši v příspěvku, u vengy se to děje i bez doplnění paliva.![]()
Jirka
... já vím, taky píšu že jsem tenhle problém u máminy Vengy zaregistroval... třeba je to spojené se změnou té logiky
... třeba se může stát, že se plovák pohne z nějakého důvodu a elektronika si myslí, že bylo dotankováno více než 6 litrů paliva a trip computer průměrnou spotřebu vynuluje
... uvidíme jestli časem přijdou na to co je toho skutečnou příčinou
vladislav píše:Když to tak čtu...Kdyby pánové konstruktéři místo měření průměrné spotřeby,které se jim očividně nepovedlo . Radši dali klasický ukazatel teploty vody udělali mnohem lepší..![]()
Tomík píše:snowko píše:zdar,
myslím, že jsem to četl i v návodu k vozu-myšleno, že jdou vyblokovat určité funkce např.info o bezp.pásech.
čus
M@cic píše:Tomík píše:snowko píše:zdar,
myslím, že jsem to četl i v návodu k vozu-myšleno, že jdou vyblokovat určité funkce např.info o bezp.pásech.
čus
Pochybuji že by něco takového šlo, bezpečnostní pásy jsou součástí pasivní bezpečnosti a žádný autorizovaný servis by do toho neměl zasahovat. a asi ani nebude i díky těm kontrolkám dostalo 5 hvězdiček Ncap...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé