Pískání v přední nápravě

Trápí Vás něco na voze?

Pískání v přední nápravě

Příspěvekod Slowrider » 05.07.2010 16:26

Zdravíčko všem! Tak se tu podělím o další problém, mám Vengu 1.4 v základu, najeto 3.000km a z přední nápravy se ozývá dost nepříjemný pískot. Nejdřív jsem si myslel, že je to kamínek a že to bude dobrý, jenomže jsem s tím jezdil týden a pořád to dělá. Tak jsem s tím samozřejmě odjel do servisu (Ústí nad Orlicí). Tam mi bylo sděleno, že jezdím stylem brzda-plyn a to nesmím a že se na to záruka nevztahuje, nicméně, řekli mi, že očistili brzdy a už to nepíská. Jenomže, když jsem auto přebíral zpět, tak jsem s hrůzou zjistil, že závadu rozhodně neodstranili, pořád to píská a nevím si s tím rady. Mám jim to tam jít omlátit o hlavu nebo zkusit jiný servis?
Radim (Kia Venga)
Slowrider Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Pískání v přední nápravě

Příspěvekod vladislav » 05.07.2010 16:40

:lol: :lol: ..Tam mi bylo sděleno, že jezdím stylem brzda-plyn a to nesmím a že se na to záruka nevztahuje.. :lol: :lol:
Já bych dal dotaz přimo na KMCZ ,aby mi poukázala záruční smlouvu ohledně způsobu jízdy.........Co si v nějakých servisech dokáží vymyslet to kolikrát člověk kouká.. :help:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Re: Pískání v přední nápravě

Příspěvekod Slowrider » 05.07.2010 16:56

:D No, taky jsem se zasmál a zeptal jsem se, jestli za ty prachy to auto mám mít jenom na výstavu v garáži a mám se na něj chodit koukat, tak to je dobrej fór :lol:
Radim (Kia Venga)
Slowrider Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Zpět na Závady