pri zapnutych parkovackach svietia aj vnutorne kontrolky

Trápí Vás něco na voze?

pri zapnutych parkovackach svietia aj vnutorne kontrolky

Příspěvekod kosanosa » 24.01.2012 23:43

Ahojte,

chcel by som sa opytat ci aj vam na Venge pri zapnutych parkovackach svietia aj vnutorne kontrolky a obidve predne a zadne svetla (neda sa zapnut iba svietenie L alebo P strany), dokonca svieti aj osvetlenie SPZ(EMC).
Ak to takto svieti aj vam da sa to nejako prestavit?

Pri dennom svieteni (teda svetla v polohe "0") mi tiez zbytocne svieti cela pristrojovka - da sa aj to nejako prestavit/vypnut?

A opacne nikdy nemam podsvieteny gombik na prepinanie spotreby, ubehnutych km, casu jazdy, dojazdu..

Dakujem za odpovede!
Palci jazdi na Kia Venga, 1.4 CVVT, 66kW
kosanosa Muž
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: pri zapnutych parkovackach svietia aj vnutorne kontrolky

Příspěvekod runis » 25.01.2012 09:05

Mam to stejne. Neberu to jako zavadu a nevadi mi to.
Naposledy upravil runis dne 25.01.2012 15:16, celkově upraveno 1
Kia Venga 1,6 CRDi 94kW, Comfort plus, Obrázek
runis Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia Venga (2010)
85000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod MAKU19 » 25.01.2012 09:22

kosanosa píše:Ahojte,

chcel by som sa opytat ci aj vam na Venge pri zapnutych parkovackach svietia aj vnutorne kontrolky a obidve predne a zadne svetla (neda sa zapnut iba svietenie L alebo P strany), dokonca svieti aj osvetlenie SPZ(EMC).
Ak to takto svieti aj vam da sa to nejako prestavit?

Pri dennom svieteni (teda svetla v polohe "0") mi tiez zbytocne svieti cela pristrojovka - da sa aj to nejako prestavit/vypnut?

A opacne nikdy nemam podsvieteny gombik na prepinanie spotreby, ubehnutych km, casu jazdy, dojazdu..

Dakujem za odpovede!

Ja keď mám zapnúté svetlá v polohe !0! tak prístrojová doska nie je osvetlená, večer si musím zapnúť na stretávacie svetlá aby sa mi rozsvietila. Bohužiaľ tlačítko prepínania spotreby, dojazdu,.. nie je presvitené. :(
Obrázek
KIA Venga 1.4 CVVT 66kW
Radšej užívať život ako v klube dôchodcov spomínať na pracovné úspechy
MAKU19 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Venga (2010)
75777 km @ 7.31 l/100km

Příspěvekod tomasisko » 25.01.2012 14:43

tak to je nejaka zavada lebo pristrojovka na 0 svieti po zapnuti svetiel sa svietenie pristrojovky stlmi
  KIA Venga LX 1.4cvvt Caramel Gold
...jazdim ako hrusinsky, kocham sa zivotom...
tomasisko Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Venga (2010)
30000 km @ 7 l/100km

Příspěvekod bluesmaker » 25.01.2012 14:51

nie je to zavada. Je rozdiel rozsvietenie pristorovej dosky, a rozsvietenie stredoveho panela (tlacidla radia, klimy).
Pri svetlach poloha "O" svieti iba pristrojovy panel - rychlomet, otackomer atd. + display radia. Pri polohe zap.svetiel. sa jemne stlmi cele osvetlenie pristrojoveho panela a prida sa aj osvetlenie stredoveho panela. Ak sa mylim opravte ma...
KIA Venga 1.4.CVVT - Indigo Blue
KIA Xceed 1.5. T-GDI 7DCT MY23 - Black Pearl
bluesmaker Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia XCeed (2023)
4500 km @ 6.3 l/100km

Příspěvekod kosanosa » 25.01.2012 17:29

ano, je to presne tak - a zda sa mi to troska nezmyselne. hlavne ze cez den ked nepotrebujeme aby pristrojovka svietila to zbytocne svieti ako svina...
Palci jazdi na Kia Venga, 1.4 CVVT, 66kW
kosanosa Muž
Nováček

Zpět na Závady