O seriové výrobě jsem neuvažoval. Není moc času, vzhledem k tomu, že jsem se na stará kolena dal na školu. Z důvodu pracovních, jak jinak.

OSB deska je o trochu míň pevnější, ale to nemám z vlastní hlavy, to mi bylo tvrzeno. MDF je lépe opracovatelná. Já si zašel do OBI a domluvil se s obsluhou, co řeže dřevo. Neprodávají ji tam, ale používají jako ochranu lamina. Tedy je to ze zbytků. Po domluvě s ochotným pracovníkem mi tento za tři dny zavolal a já mu dal 100,-Kč za ochotu. On i já jsme byli rádi. Kolik stojí oficiálně nevím, ale nemusel jsem to nikde hledat. Co se týče oblouku, vzal jsem originální desku a tu obkreslil. No a po vyřezání, jsem to trochu ještě sem tam přibrousil, aby to sedělo. Hlavně to osazení u sedadel, je tam takový žlabek. Je třeba počítat s textilním kobercem, což je potah. Cca 1 mm je silný. Ale trochu se zmáčkne. Ten jsem koupil v Dexonu. Metr za cca 200,-Kč. Takže dohromady jsem měl 2,5 m, ale asi by stačily i 2 m. Ale mám to potažené z obou stran. Nechtěl jsem, aby to bylo moc vidět a aby mi něco ze spoda pak klepalo do desky, ale raději do koberce. Mimochodem, zdá se mi, že je zadek trochu tišší. Prostě, že to má ze zadu jiný zvuk. No další překážka pro hluk od zadní nápravy, že?