@Marián
Pekny, ted si to kia.sk nakopci a zacne to davat do vozu pro SK
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Takze dobre rozumiem, ze mam tam vsetky nahradne poistky, ktore mam mat ? (Ceed 1,6 nafta)
Inac, pri kupovani auta predajca nemal sadu ziaroviek na ceed, tak mi dali ten od Sportage - ze vraj by to malo pasovat... Aspon tie dve hlavne (H1 a H7 su tam, ostatne neviem).. Su tam aj nejae positky... VIete niekto nieco o tejto sade ?
nahradni pojistky jsou primo ve skrince na urcite pozici, ktera neni pouzita
zda tvoje krabicka obsahuje potrebny zarovky si ocihni zde http://old.kia-club.org/viewtopic.php?p=70#70
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Zdravím. Ještě se vracím k "japonským" pojistkám. Když otevřete víko od krabice s pojistkami v motorovém prostoru, je jich tam docela dost. A to máme vozit od každé jednu náhradní......V anglickém manuálu jsem zjistil, že se jedná o pojistky typu: S/BLOW FUSE (J). Pár obrázků je třeba na stránce: http://euro-fuse.eu/index.php?option=co ... Itemid=107 A teď je zkuste někde koupit...............
Na ukazování stačí stačí ty malé nožové. Víc stejně nejde vyměnit. Pokud praskne ta výkonová, tak se jedná většinou o nějakou závadu a pouhá výměna pojistky nepomůže. Tyhle předpisy o povinné výbavě jsou ještě z dob, kdy měla auta pár pojistek a každý si to uměl opravit.
Kia SPORTAGE IV 1.6T-GDI DCTexclusive + paket winter, bronzová metalíza MYB
To se týká i těch normálních pojistek. Když odejde tak se muselo něco stát a znamená to když ji vyměním tak odejde zase. Mě se to stalo po zapojení špatně propojenýho vozejku. A pojistky by jsem mohl měnit pořád dokola a stejně by mi vozejk nesvítil
prepared to sucCEED KIA Cee'd SW FL 1.6 CRDi Comfort Plus + něco navíc
Ahojte,potreboval by som prosim poradit,vymienal som zadnu ziarovku py21w smerovkovu a aj po nahodeni novej stale pise ze je vadna a rychlo blikala,po cca 1min prestali ist obe zadne,hned ma napadlo ci neodisla poistka a zistil som ze aj vyhrievanie celneho skla nejde,zrejme to ma asi suvis. v navode som kukol a zmienka o aku poistku ide a scim je dokopy som tam nenasiel. viete mi prosim poradit? mam ceed 2019 first edition. dikes
A nemenil si nahodou vlaknovu ziarovku za ledkovu?
KIA Sportage 1,6 Tgdi Gold Mhev 7DCT, Experience green 2023.... Kia Ceed 2019 1,4 MPI Silver+Silver pack - predané Kia RIO III EX 1.25 - predané Seat Leon 1,9 TDI - predané
Nahodou ano,vazne odisla,zo stareho auta som mal aj ledkove (ledkove mali v popise ze maju elektroniku zabudovanu),tak som tam namiesto nej dal,nastartoval a vyhadzovalo chybu nadalej,takze som ihned osadil klasicku ako ma byt a pisalo to stale na pc ze je vadna a navyse prestali ist uplne. Chystam sa teda zobrat merac a ist poistku po poistke.