Zdravim, kedze som to v existujucich temach nenasiel, rad by som sa opytal par veci ohladom dodatocnej montaze prednej parkovacej kamery a senzorov pre Ceed SW MY19 s 8“ Standard Gen5 Navigation:
1. Skusal uz niekto instalovat dodatocne nejaku prednu parkovaciu kameru? Je to mozne pripojit do OEM navigacie? Kedze je tam od vyroby zadna parkovacia kamera, nejaky vstupny video port tam bude, dala by sa tam pripojit aj predna kamera? Boli by nato potrebne nejake dodatocne kable prip. ich vymena za ine?
2. Ak to uz niekto zapajal, mohol by tu dat nejake foto konektorov a kablov zo zadnej strany navigacie, prip. link na schemu zapojenia?
3. Mala by instalacia prednej parkovacej kamery vplyv na zaruku inych casti okrem samotnej navigacie? Kedze ta je uz po 3 rokoch mimo zaruky.
4. Co sa tyka prednych parkovacich senzorov, montuje ich aj priamo Kia? Daju sa pripojit na existujuci displej spolu so zadnymi senzormi od vyroby? Daval si to niekto takto v Kii instalovat? Ak ano, aka bola cca cena, cas montaze a nemali by ste foto ako to finalne urobili?
Ak ma niekto skusenosti s dodatocnou montazou kamery/senzorov a mal by aj konkretne linky napr. na kameru aku pouzil, potrebne kable, senzory, schemy zapojenia, foto a pod. bol by som vdacny. Vdaka.