V Riu mám možnost mít podlahu v horní či spodní poloze, což bude asi napříč různými modely. Rád bych se inspiroval, co vás vede k té či oné pozici . U horní si říkám, že je fajn mít navíc "krytý prostor", ale zase se dané předměty ukládají přímo na rezervu... Max. jestli neexistuje možnost dokoupit ještě jednu podlahu. U horní pozice si zase říkám, že člověk nemusí tolik překonávat vysoký práh...
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Teď jsem trochu zmaten. Ta s těmi výřezy pasuje na spodní podlahu, která je v rovině. Ale já mám na konci rovné strany, jen posledních pár cm je šikmo zvednuto směrem k zadním sedadlům. Jestli to tedy dobře chápu, tak vana horní polohy je napříč roky stejná, jen jde o to vymyslet, která vana bude pasovat na můj typ spodní podlahy (2022).