Taky mám dvě sady a je to tak nej. Dnes už i pneuservisy nabízejí tzv. úschova a skladování , pro ty co je nemají kam dát . Jinak já je mám ve sklepě a vše je Ok . Alespoň u nás. Taky na pneuservis jedu jen když kupuji nové pneu a to není v hlavní sezoně na přezouvání . Jo a na ty fronty taky , pokud nebudete lidi čekat až do prvního sněhu a pak jančit , tak bude vše ok . Jezděte tam dříve a nebudete čekat . Je to o jen vás .
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Jen je škoda, že do zákona nepřibyly body za nepoužívání směrových světel Denně se s tím setkávám a je to stále horší a horší . Dávám přednost autu z levé strany (jedinému široko daleko ) a ono bez směrovky zahne, auto přede mnou jede stále pomaleji až najednou bez blikání úplně zastaví, o absenci blikání při předjíždění ani nemluvě. Jinak zimní gumy povinně určitě ano a nulová tolerance alkoholu také .
Ceed SW III MY2020, 1.4 T-GDi, 103 kW, TOP Ceed SW II 1.6 GDi, 99 kW Comfort+ Ceed SW 1.4 CVVT, 80 kW Comfort+
Bodový systém je k ničemu. Lidi si z něj nic nedělají.Tady se jezdí bez papírů ,lidi kteří mají soudem zákaz řízení, zhulení zabijou matku s děckem a hrozí jim směšné tresty. Je to na zamyšlení.Já se už na cestách bojím ,že nabourají mě a né ,že nabourám já.Nad jednu promili by měl jít na rok do vězení , a když někdo zabije bez papírů ,tak posoudit jako vraždu. Hodně lidem se to třeba nebude líbit ,ale na cestách je opravdu bordel a stát na to jen tupě přihlíží.
Myslím,že jsme prostě takový národ.Bohužel.....Tenhle bordel u nás vládne pomalu všude a ve všem..Podívejte se například v Rakousku a v Německu..Proč tam může být na silnicích poměrně pořádek..Na silnicích u nás je to děs a hrůza..A nejen tam..
Trosku odbocim - pripada vam normalni za jizdy z okna vyhodit horici cigaretu? Dneska jedu za Octavkou, tuning jako blazen a najednou lup malem jsem mel vatana na aute. Tohle mi pripada jako totalni bezmozkovitost
...to chce pořádně kopat do prdele ...a nepřestávat....domluva totiž poslední dobou vůbec nezabírá. Vidím to kolem sebe, vidím to v práci...co si teď lidé dovolí, jsem si nikdy nedovolil (myslím k nadřízenému atp.)
Taky schvaluji povinné užívání zimních pneumatik. Jen doufám, že se letos na podzim zlepší dodávky zimních pneu, protože teď je situace katastrofální.Za pár dní si půjdu pro Sportage a prodejce mi řekl, že není schopen sehnat ani aludisky ani pneu, tak jsem tři dny šmejdil po netu, než jsem sehnal až v Německu trošku slušné gumy v patřičném rozměru 225/60 R17. Budu totiž přecházet z letních 18 na zimní 17.
Dík za snahu. První odkaz je na letní a zimní nemají,tak je to všude. Na netu mají dodání do x dní, ale když objednáš, tak Ti napíší, že nejsou a nebudou.To je fuk už jsem to sehnal, teď už jen to autíčko, snad zítra nebo v pondělí.
Doporučuju se podívat po internetu, není jen nejlevnejsipneu.cz a uplnenejlevnejsinezlevnejsipneu.cz Já jsem kupoval tak, nejdív projel všechny možný i nemožný srovnávací testy a pak hledal na internetu prodejce. Kupoval jsem nakonec za dobré peníze a skladem. Hlavně si nejdřív zjistěte co to je za eshop, dneska si může eshop založit každej jouda. Já kupoval u K&K PNEU s.r.o. a vše dopadlo naprosto v pořádku.