Ahojky, chtěla bych jen vědět, jestli máte někdo zkušenosti jak dlouho vydrží baterka v klíči ? a jestli se něco stane když mi naši hodí klíč z druhého patra a on spadne na štěrk (nechytla jsem ho) zatím funguje normálně děkuji
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Baterka vydrzi docela dlouho i po 4 letech ji nebylo treba menit, dele jsem to nemohl vyzkoust, auto jsem prodal Mlacenim klici si dle typu klice koledujes o zniceni vnitrnosti, ci o prasknuti a nasledne vylomeni klice z plastoveho pouzdra
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Já například měnil baterku minimálně už 2X, takže to bude asi dost individuální. Na otázku zda vadí klíči pád na zem je jednoduchá odpověď: Prospívat mu to asi nebude, jinak by v návodu bylo: Alespoň jednou týdně pusťte klíč z dostatečné výšky, aby došlo k automatické kalibraci všech součástek v něm obsažených.
Subaru Outback 2.5i Executive Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Děkuji za všechny odpovědi, já s ním mlátit nechtěla jen pršelo a já zjistila, že mám pootevřené zadní okénko, potřebovala jsem klíče rychle .... no a nechytila je. Stalo se jen jednou a doufám naposled, nenechávám si je jinak házet
ja som menil baterku po cca 1.5 roku... dost ma to sklamalo, lebo to je kratka doba... ale baterka neni tak draha a lahko sa vymeni a nabuduce ti mozu auto otvorit aj z okna, ale to pomoze len ak mas manualne okna...ak su v elektrike, potrebujes kluc do zapalovania...
Akustickévlny,šíriacesazozdrojavľudskomhrdle,saodraziaodbariérygeologickéhopôvodusosilouadekvátnouk pôvodnému impulzu. (Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva.)