tak dnes jsem měl v ruce Huawei U8850 Vision - poměrně slušně vybavený telefon vzhledem k ceně ( cca 4500,- v MobilPlus Liberec ) . Rychlá odezva v menu, předinstalovaný 3d SPB shell , já tedy cvrkal ve standartním rozhraní. V pohodě si nechal poslat soubor přes bluetooth atd. až na takový detail - nefungoval microfon což je u zbrusu nového telefonu podstatná závada, takže dnes dotyčná musela s telefonem zpět udělat reklamaci a foun putuje do servisu. Osobně musím říct,že toto se mi dost nelíbilo, ale prý to jinak nejde. Takže paní bude čekat a má štěstí že se starého telefonu ještě nestihla zbavit.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Dnes je poslední den se slevami na marketu. Z dnešních apk se doporučuji podívat na Smart Tools, alternativní launcher Nova Launcher Prime (pouze pro 4.0+) a Sketch Book Pro.
Seznam zlevněných apk: Horn™ Smart Tools – Nástroje Scramble With Friends Gravity Guy SketchBook Pro The Dark Knight Rises Nova Launcher Prime Kids Numbers and Math Air Control Air Control HD SPY mouse Haunted House HD Great Big War Game Guns’n'Glory WW2 Premium
SketchBook Pro je zřejmě jen na tablety.Mně to píše nepodporované zařízení...Docela mně s těmi zlevněnými Apps nepotěšili,co by bylo zajímavé už většinou mám...
Původně to bylo pro tablety (3.0+), ale pokud máš ICS, mělo by to běhat i na mobilu. EDIT: Tak máš pravdu, nejde to stáhnout, ale určitě to ICS funguje. Vyzkouším.
2D hra ovládaná naklápěním telefonu, ve které máte za úkol pomocí obligátní krabice od bot sbírat postupně padající mince a bankovky. S každou takto sebranou měnou se navyšuje vaše zlodějské konto, přičemž se také musíte vyhýbat vazbě v podobě padajících policejních pout, nebo sedmiček od vína. Postupně stoupáte stále výš a výš v žebříčku politické významnosti, od okresních podržtašek až po celostátní zvířata. Hra je na marketu zdarma: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.adlexapps.android.hejtman
HTC One X+ oficiálně představen Specifikace: Operační systém: Android 4.1 Čipová sada a procesor: NVidia Tegra 3 1,7 GHz quad-core Kal-El (respektive 5x ARM Cortex-A9), 12 x GeForce GPU Displej: 4,7", Super LCD2, kapacitní, 16 milionů barev, Gorilla Glass 2 Paměť: 1 GB RAM , 64 GB ROM , pam. karta: ne Podporované sítě: GSM: 850/900/1800/1900 MHz, EDGE, GPRS 3G: 900/2100 MHz, HSDPA, HSUPA, HSPA+ Konektivita: Wi-Fi: 802.11a/b/g/n, Bluetooth: 3.0, microUSB, USB 2.0 GPS: ano, A-GPS, digitální kompas Fotoaparát: 8 Mpx, LED, autofocus, HDR, fullHD video (1080p), detekce úsměvu, panorama assistant, BSI senzor, 1,6Mpx kamera pro videohovory Rozměry: 134,4 x 69,9 x 8,9 milimetrů Hmotnost: 135 gramů Baterie: Li-ion, 2100 mAh
Nejvíc mě překvapila paměť 64 GB a výsledky prvních naměřených benchmarků. Sice porovnávají One X s ICS 4.0.4 versus One X+ s JB 4.1, ale přesto dosažených 7.547 bodů v Quadrantu je úžasná hodnota. Úžasná bude asi bohužel i cena. Tipuji min. 16.000 Kč.
V přiloženém článku je problém s USSD podrobně popsán. Pokud si ho otevřete v mobilu, kliknete na odkaz Test Sobre Raviho Borgaonkara a zobrazí se IMEI telefonu, patříte mezi postižené. Google sice udělal záplatu, ale až ve verzi 4.1.1.