milan69 píše:Já s tím u Megana taky nemám problém a hlavně když tedkon mrzne tak zapínám hned klimu a nemusím čekat až se ohřeje motor.
vladislav píše:milan69 píše:Já s tím u Megana taky nemám problém a hlavně když tedkon mrzne tak zapínám hned klimu a nemusím čekat až se ohřeje motor.
Tady stačí si dát symbol na rozmrazování předního okna a klima se spouští automaticky...
vladislav píše:Tady stačí si dát symbol na rozmrazování předního okna a klima se spouští automaticky...
.tak ako zistim ze je v provozu? sorry za blbu otazku..snike píše:vladislav píše:Tady stačí si dát symbol na rozmrazování předního okna a klima se spouští automaticky...
To že svítí dioda neznamená, že AC je v provozu ;-)
vladislav píše:milan69 píše:Já s tím u Megana taky nemám problém a hlavně když tedkon mrzne tak zapínám hned klimu a nemusím čekat až se ohřeje motor.
Tady stačí si dát symbol na rozmrazování předního okna a klima se spouští automaticky...
Anonym píše:snike píše:Já ji mám v chladných měsících vypnutou a zapínám ji jen když potřebuji třeba za deště odmlžit okna ;-)
Takto i já.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé