Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Cifo píše:Moje pneu DOT 2019, kupované a nahodené na auto v roku 2019 môžem vyhodiť. Všetky 4 kusy majú popraskaný dezén. Najazd iba 26 000 km, 99% mesto, 2x do roka diaľnica po SK. Žiadne agresívne jazdy, 2x v roku som pneu ošetroval voskom. Continental už viac nekupujem. Sklamali.
jozin píše:Cifo píše:Moje pneu DOT 2019, kupované a nahodené na auto v roku 2019 môžem vyhodiť. Všetky 4 kusy majú popraskaný dezén. Najazd iba 26 000 km, 99% mesto, 2x do roka diaľnica po SK. Žiadne agresívne jazdy, 2x v roku som pneu ošetroval voskom. Continental už viac nekupujem. Sklamali.
1) uff, to vypada az zivotunebezpecne, to si s tym presiel na STK?
2) mas spravny tlak v pneu? Toto vypada, ze pneu boli pravdepodobne prilis natlakovane.
3) ako uz bolo spominane vyssie, pneumatikam velmo skodi silne slnko. Vzhladom na nizky najazd predpokladam, ze auto vacsinu casu stalo na parkovisku. Takze ak si v lete dlhodobo parkoval na priamom slnku a mal vysoky tlak v pneu (ktory sa na rozpalenom parkovisku este viac zvysil), tak toto moze byt pricina.
4) na inom aute mam letne Continental z roku 2020, priemerny sezonny najazd cca 18000 km (cize momentalne priblizne 75000) a stale vypadaju ako nove. Az je mi luto zbavovat sa ich, ale po tomto lete uz asi pojdu.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé