snike píše:Já když jsem ráno zkusil odmrazit čelní sklo přes nastavení MAX, tak se mi hnedka začalo potit zevnitř, je to divné ale je to tak. Proto ráno odmrazuji tak, že dám na maximum teplotu, ventilátor a tlačítkem nastavím aby šel vzduch na horní výdechy.
vladislav píše:Snike nevím jak u tebe ..Já mám auto stát třeba tři dny před firmou....zmáčknu MAX ....a za chvilku jsou všechny okna krásně rozehřáté ..přesně to funguje tak jak to popisuje manuál...nemám zapocené skla...funguje to jen na zmáčknutí jednoho knoflíku...![]()
vladislav píše:snike píše:Já když jsem ráno zkusil odmrazit čelní sklo přes nastavení MAX, tak se mi hnedka začalo potit zevnitř, je to divné ale je to tak. Proto ráno odmrazuji tak, že dám na maximum teplotu, ventilátor a tlačítkem nastavím aby šel vzduch na horní výdechy.
Snike nevím jak u tebe ..Já mám auto stát třeba tři dny před firmou....zmáčknu MAX ....a za chvilku jsou všechny okna krásně rozehřáté ..přesně to funguje tak jak to popisuje manuál...nemám zapocené skla...funguje to jen na zmáčknutí jednoho knoflíku...![]()
Mám tam funkci AQS....třeba v tom je rozdíl....nevím...
Libor píše:Tak nevím, co si mám myslet, když je teď kolem -7 st.C a zapnu odmrazování čelního skla, zapne se automaticky klima. Tedy kontrolka klimy, ale jak poznám, že klima jede???? podle vlhkosti na oknech si myslím, že nejede.... to by přece odparník zamrznul, takže tam musí být nějaká blokace, ne? Mohl by to někdo ověřit?. Stejně tak v režimu zahřátého vozu, když zapnu klimu, tak se vlhkost při venkovních teplotách dost pod nulou ve vozidle nemění. Mi zatím pomůže pouze zvíšit otáčky ventilátoru a namířit ho na okna.
snike píše:Libor píše:Tak nevím, co si mám myslet, když je teď kolem -7 st.C a zapnu odmrazování čelního skla, zapne se automaticky klima. Tedy kontrolka klimy, ale jak poznám, že klima jede???? podle vlhkosti na oknech si myslím, že nejede.... to by přece odparník zamrznul, takže tam musí být nějaká blokace, ne? Mohl by to někdo ověřit?. Stejně tak v režimu zahřátého vozu, když zapnu klimu, tak se vlhkost při venkovních teplotách dost pod nulou ve vozidle nemění. Mi zatím pomůže pouze zvíšit otáčky ventilátoru a namířit ho na okna.
Taky mám podobný názor, ale kde to zjistit, když v servisech toho moc neví a na dealerství se mi kvůli takové maličkosti nechce volat ???
Century píše:Není nad vyhřívání předního skla a když je ještě nezávislé topení tak je to paráda dvojnásob
bans píše:Mohu se zeptat, jestli je v manuálu přesně popsána funkce tlačítek na klimatizaci?
Když pojedu autem a nastavím si stupně třeba na 24, je potřeba pustit klimatizaci aby v autě bylo těch 24 stupňů a nebo toho dosáhne i bez klimatizace?
díky
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé