Tak dneska jsem se mozna podruhe narodil. Jedu z prace (kdo zna cesta Lovosice - Teplice pres kopecek). Projel jsem jednu mensi vesnicku (Bilinka), kde je za ni stoupak (dva pruhy a jeden pruh smerem dolu), v puli je 90st. zatacka, dost casto se tam stane, ze nekdo kolem prejede ty cary a vjede lehce pres plnou do toho predjizdeciho pruhu pro stoupani

ale co jsem zazil dnes, tak jsem mohl byt rad, ze jsem mel rychle ruce

Frcim si to 80-90kmh za 307ckou, ktera predjizdi kamion jedouci v pomalem pruhu a najednou se do zatacky vyriti kamion alespon 80tkou (pri sjezdy dolu je povolena max. 70tka) a jen tak tak, ze zvladl projet tu zatacku lehce kolem za carou ... to jsem uhybal prvne

jenze tesne za zatackou nevim, jak se to povedlo dalsimu kamionakovi, normalne jel do te zatacky uz zlomen do tvaru V, tak ze predni kola mu jeli ve spavnem pruhu, zadni kola tahace uz mel pres caru a vlek jak byl vytocen zasahoval do pulky meho pruhu

Ja mel stesti, ze uz jsem byl za urovni toho kamionu co jsem predjizdel a tak jsem mohl uhnout do tretiho pruhu

V opacnem pripade by mne asi pekne odpalkoval ci skalpoval kapotu tim privesem

Nestihl jsem se pak uz ani podivat do zpetneho zrcatka a zadnou ranu jsem neslysel, takze je mozne, ze to vybral, ale to budu vedet az zitra, protoze po te same ceste jezdi domu kolega, ktery se dneska zdrzel v praci ... mozna mel i stesti, protoze dost casto jezdime za sebou a kdyby jel za mnou a nebo ja za nim, tak nevim kam uhnem

PS: kdybych pil, tak si asi dneska dam poradnyho frtana