Ale pouzivam to jen u sekundarniho uctu, kde mam mensi castku na beznou potrebu. Takze trochu schizofrenie tam je
| Důležité upozornění |
|---|
|
Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
Ale pouzivam to jen u sekundarniho uctu, kde mam mensi castku na beznou potrebu. Takze trochu schizofrenie tam je

pacesol píše:Miro já už s FIO platím telefonem několik let. Protože mám v peněžence několik karet a terminál není jasnovidný aby vybral kartu, kterou zrovna chci, tak jsem si udělal platbu telefonem po svém. Ten mám u sebe vždy. Na rozdíl od peněženky. Objednal jsem si zdarma druhou kartu a strčil jsem si ji do obalu na telefon.![]()

Sbormistr píše:Štefan mě upozornil na jednu zajímavost, kterou neumím vysvětlit.![]()
U některých vložených obrázků se při pokusu o jejich stažení nabízí místo klasického JPG formát WEBP, kde se vlastně nejedná o klasické stažení, ale webové zobrazení.
Všech 9 obrázků je vloženo přes tapatalk v tomto příspěvku a nabízí se 6xJPG a 3xWEBP.
Příspěvek jsem celý kontroloval a všechny obrázky jsou řádně vloženy jako JPG, alespoň si myslím.
Tato situace nastává při používání prohlížeče chrome, prohlížeče MS ukládají všechny obrázky ve formátu JPG.
Umí někdo vysvětlit, proč se tak děje?

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé