stivi píše:Zdravim tak první Škoda 100, pak 2x moskviče, 2x škoda 120 ty první, pak 1x škoda 125, Favorit, Lada Samara 13, No a teď Kia sephia 15,. A můžu říct na každym bylo něco dobrýho a něco špatnýho. Je fak že teď mi zaujaly korejský auta kia a musim říc že moje sephia ještě teď nadělá hodně parády a všichni mě tenkrát odrazovali a říkali kup si feldu je to spolehlivější a lepší no a řeknu vám všichni už maj ty feldy schnilí a já mam to auto pořád pěkný. A proto bych byl hodně opatrnej stim chválenim nebo haněnim těch novejch aut. Ono se řiká je to korejský ale pokud se to vyrobilo v koreji tak vím ano dělali to korejci a myslim si že jsou šikovní sice to leckde opajcnou jak tvar tak technologie ale jezdí to. Ale kia ze slovenska já by jsem ještě tak stou chválou nespěchal, protože kdo dělá ve fabrice tak ví že jak u nás tak na slovensku je to tak že to montuje kdo má ruce a nohy, počínaje Ukrajincem, Polákem, Větnamcem, Rumunem, pár Slováků a kdoví kým ještě.
S tou druhou časťou nesúhlasím. Ja tam robím, zahraničnej exotiky je minimum. Najviac je ich v Mobise, ale pri kríze šli ako prvý, ostalo len pár vietnamcov. Na Slovensku na rozdiel od Čiech je ešte stále dosť kvalifikovanej pracovnej sily, takže ja by som sa skôr bál o tie vaše Škodovky. Navyše kórejci sú na ľudí nesmierne náročný, technológie sú na najvyššej úrovni. Najviac problémov bolo v začiatkoch, kým sa vychytali chyby, ale týmto si prešla každá nová automobilka(rozumej každý nový závod). Navyše nemáš ani predstavu ako vyzerá produkcia v Kórei resp. ázii(videl som produkciu i v Číne). Je síce pravda, že robia od rána do noci, no v práci si nijak extra nepretrhnú a o ich vnímaní kvality budem kvôli služobnému tajomstvu mlčať. Vozidlá, ktoré vychádzajú zo Žiliny sú tým najlepším, čo Kia zatiaľ vyrába(okrem Alabamy, tam som nebol a teda ich nemôžem súdiť). V jednom sa, ale určite zhodneme. Kvalita sa nepozná po prvom roku, ale po piatich a viac.