Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Nelekl, ale stihl jsem jen zvednout ruku , protože jsi byl schovaný za jiným autem. Potěšilo mne to a přemýšlel jsem, jaká je asi pravděpodobnost, že se potkají 2 klubáci na úzké okresce, když bydlí skoro 40 km od sebe .
Ceed SW III MY2020, 1.4 T-GDi, 103 kW, TOP Ceed SW II 1.6 GDi, 99 kW Comfort+ Ceed SW 1.4 CVVT, 80 kW Comfort+
Já "blikám" na každého "Ceeda" nebo " Kiu" (když ho poznám... a zatím jich zase tolik u nás nejezdí...), ale spíše na mě vždycky všichni koukají tak nějak divně... Málokdo nějak zareaguje...
Tak pravdupovediac nikdy ma ani len nenapadlo zdraviť oprotiidúcim majiteľom Kie . Sú to cudzí ľudia ktorích bliknutie môže zbytočne vyplašiť . Akože predok Kie s ledkovým denným svietením je fakt krásny a už zďaleka ľahko identifikovateľný, ale maximálne si vymeníme pohľady z ktorých sa dá často vyčítať " dobre sme kúpili " . Mne takto blikol jeden vodič a malo to nasledujúci priebeh - cca 8 km som bol ako na ihlách, čakal som policajnú hliadku alebo nejakú nehodu na zle viditeľnom mieste. Keď sa nič neukazovalo, odstavil som auto na odpočívadle a zvonku som ho skontroloval či mi niečo z neho netrčí alebo či mi svietia všetky svetlá. Nič som nenašiel . Takže neblikať
V Žiline a okolo Žiliny (Bytča, Kysuce atď.) už jazdí už toľko , že by som musel mať blikať takmer stále... Zrovna v stredu na mňa jedna v Turzovke pri kruháči blikla, tak som za Tescom čakal meranie - a ono nič... Preto neblikám, známych (ak ich zaregistrujem) zdravím rukou.
Toto zdraveni hojne fungovalo, kdyz jezdily po silnicich prvni generace cee'du, ted uz jsem si nevsiml, ze by nekdo zdravil.
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)