Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Edit: rano mi cestou zamrzl dokonce ostrikovac u ridice
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
nebyl jsi asi jediný, já byl na tom stejně, ale asi jim ty předpovědě vychází, dnes před 07.00 hod., Sušice při návratu z venčení hafana jemně , teplota -4°C , asi se mám na co těšit.......tak, jezdime opatrně.....
počasie sa zbláznilo , v okolí Bardejova +0,0 st. , aspoň som mohol moju "dušičku" poriadne vyumývať, lebo bola po tom snehua soli a... kto vie čím to tie cesty posýpajú, čierno-bielo-sivo ix farebná, tak sa určite poradovala, ale teraz važne , je to šialený skok, veď v nedeľu večer bolo -20 st. a teraz , koniec zimy
Co se týká počasí, projel jsem od Šumavy po Pohronský Inovec(Zlaté Moravce) ,silnice většinou mokré, dálnice, teplota vzduchu po Brno 1°C, silnice O°C, pak to stouplo cca na 2°C, od hranic až do cíle většinou mezi 2 a 3°C, ale silný vítr, jinak dálnice celkem ušla,
Dneska je to venku pekna klouzacka, sice na silnici jsem to nepocitil, ale zato jsem se pekne klouzal po chodnikach
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Most. jak rekl jeden herec v jednom filmu: chcije a chcije nevim jak jsou na tom chodniky a silnice, neb dnes nemam v nejmensim umyslu vystrcit paty z baraku a se svoji anginou radeji zustavu doma v teple. Vsem kteri musi presto ven, preji velkou opatrnost a v poradku dojedte z bodu A do bodu B a obracene.
Tak sníh včetně uježděného na led protentokrát s definitivní platností zmizel i z úseků silnic, kde se nesolí (jako např. u nás). Jsou 2°C, svítí sluníčko. Pokud zítra bude stejně (a podle předpovědi by mělo), tak bude na setkání na vánoční jízdě nádherně. Tak že by už zima - sněhová na silnicích, byla pro toto zimní období minulostí?
včera hmla jak mlieko a dnes +8 st. a krásne slniečko ale sniežik sa nám roztopil, takže lyžovačka v pr..eli , škoda lebo tie decká budú len doma sedieť za PC , ale ja už na nich niečo vymyslím