od MP1 » 30.04.2023 17:29
Ja očakávam, že slušný človek si dá normálny nick, nie len pobúcha po klávesnici. potom napíše nejaké info, že je tu nový, že žije v Prahe ale chce objednať buď v CZ alebo SK, bol sa pýtať u dílerov, ale nič sa nedozvedel.
Ale ak, je prvý príspevok s výpovednou hodnotou nula, tak čo čakať?
A ďalší expert sem dá ako svoj prvý príspevok tabuľky, čo nepozná ich výpovednú hodnotu. Alebo je to tiež díler?
Importér je naštvaný a ja tiež.
Dá sa očakávať, že bude importér špehovať, kto vynáša informácie. Na FB zverejnil niekto tie tabuľky z lokality Žilina. Dá sa očakávať, že aj tu sa niekto zaregistruje aby špehoval, či nevynášam interné informácie.
Vždy sa snažím posunúť rozumné informácie. Nie vždy sa to dá napísať, vtedy poviem do telefónu. Kto chce, ten mi zavolá.
Pred týždňom som napríklad pomohol nášmu členovi dostať sa k jeho vysnívanému Proceed GT u iného dílera. U mňa nepochodil, lebo bol tretí v poradí pri rezervácii. Dostal info, čo nie sú na internete, poctivo si obvolal všetky autá, čo som videl v systéme a mal šťastie.
Áno chápem, že ste nespokojní, ale ako som písal, predajca pracuje s tým, čo má k dispozícii. Aj ja ruším objednávky a vôbec ma to neteší. Ale čo mám robiť?
Aj teraz musím napísať zákazníkovi, čo čaká už rok na Sportage diesel, že auto ešte nebude, lebo ešte celý máj/květen je pozastavená výroba dieselových motorov z dôvodu nejakého upgrade. A to už bolo auto naplánované do výroby. Asi zruší objednávku.
Mám silné podozrenie, že Frankfurt uprednostňuje veľké trhy F/DE/GB atď. Nejaké malé CZ/SK nie sú pre fabriku prioritou.
A verte, že naštvaný som. Mám na sklade len jeden Proceed GT-line. To znamená, že nemám ANI kus CEED/SW/X. Takú situáciu som ešte nezažil.
ED 1.6 CVVT automat / JD SW 1.6 GDI automat / JD FL 1.4 CVVT / CD 1.4 T-GDi/ Proceed 1.4 T-GDi / XCeed 1.5 T-GDi Gold / Xceed 1.5 T-GDi GT-Line a Proceed GT