od runis » 07.03.2012 11:09
Koukám, že se tady několik lidí rozhodlo, vzhledem k poměru cena/výkon pro HTC Evo 3D jako já. Přidám pro tento model pár postřehů. Z mé strany celkem spokojenost až na tu váhu a o trochu nižší výdrž. Já mám problém vydržet 12 hodin. Ale je pravdou, že pokud budu jen volat, psát SMS a jen občas kouknu na email, tak není problém 1,5 dne. Váha je daní za 3D. Prostě dva displeje na sobě. Co naopak musím pochválit, je perfektní GPS. Teď k pár, dle mne fajn aplikacím. V oficiálním Sense u Eva mi vadí, že není nikde procentuélní ukazatel stavu baterie. Já to řešil app. Battery Gauge od Piotr Potulsky a widgetem na ploše. Dalším a dle mýho lepším řešením je zahodit originální widget počasí s hodinami od HTC, které když se nepřipojí, tak vůbec neudáva počasí, a nahradit ho app. Fancy Widgets. Stačí verze zdarma. Nemá sice tak hezkou animaci, ale i když není připojeno a aktualizováno, ukáže nějaké hodnoty o počasí, které si stáhlo před tím. Prostě v noci mi nesvítí slunce na rozdíl od toho originálního widgetu. Lepší je samozřejmě verze Pro. Výhodou tohoto widgetu je to, že v nastavení si můžete zaškrknout volbu zobrazení stavu nabití baterie a ta se potom zobrazuje v číselné hodnotě v procentech společně s datem pod počasím. Dalším nešvarem je podsvícení tlačítek, která svítí při přehrávání filmu. To lze odstranit použitím app. Screen Filter. No a také mi nevyhovovala regulace jasu obrazovky. Automatika nic moc. Ruční, při použití widgetu Ovládací prvek napájení jen tři volby, pevně dané. U Samsungu Galaxy I byla možnost povytáhnout horní roletku a pohybem po okraji roletky do leva a do prava si nastavit jas ručně. Rychlé a fakt pohodlné. Tady mi tahle možnost chybí. Nakonec jsem začal používat app. QBright od Jan Dorazil. Na ploše mám její widget a při kliknutí na něj se zobrazí 4 volby: noc, venku, uvnitř, slunce. U všech těchto voleb si můžete sami dle svého uvážení nastavit sílu podsvícení. Nejste tedy odkázání na předem nastavené hodnoty panelu Ovládací prvek napájení, který má jen tři a ty pevně dané.
Kia Venga 1,6 CRDi 94kW, Comfort plus,