v_ceed_xceed píše:Dobry den,
Rad by som sa spytal, ci je mozne update-nut navigaciu v KIA Ceed SW (2014) cez updater (doma) alebo nie?
Podla info by auto mala mat navigaciu verzie Gen1 (taku, ako na obrazku).
Podla VIN cisla (10 pismeno) je ceed verzia my2015, map updater vsak ma moznost iba my06 alebo my12.
Neviete prosim poradit, ci to mozem update-ovat?
Ide mi hlavne o to, aby som tym nestratil extremne mnozstvo casu ak by to vobec nefungovalo (pripadne znefunkcnilo este aj to, co funguje).
Dakujem za kazdu radu.
mv12 píše:v_ceed_xceed píše:Dobry den,
Rad by som sa spytal, ci je mozne update-nut navigaciu v KIA Ceed SW (2014) cez updater (doma) alebo nie?
Podla info by auto mala mat navigaciu verzie Gen1 (taku, ako na obrazku).
Podla VIN cisla (10 pismeno) je ceed verzia my2015, map updater vsak ma moznost iba my06 alebo my12.
Neviete prosim poradit, ci to mozem update-ovat?
Ide mi hlavne o to, aby som tym nestratil extremne mnozstvo casu ak by to vobec nefungovalo (pripadne znefunkcnilo este aj to, co funguje).
Dakujem za kazdu radu.
Ahoj, asi reaguji pozdě, ale taky mám Ceed 2014 a už jsem úspěšně updatoval. Ano, je to Gen1 a MY12.
(Jen tuším v cca polovině 2015 proběhl facelift a s ním začali dávat novou verzi navi, tam už asi Gen1 nepatří).
storm33 píše:Po aktualizácii a známej chybe so zobrazením MPR sa mi nezobrazujú logá rádiostaníc, je možné ich nejako importovať do zariadenia ?
Madbugie píše:
inak upgrade po dizajnovej stránke celkom fajn, úprava navigácie celkom fajn, aj stanice vidím, ale teraz ma napadlo že 3D budovy neukazuje... ale základná obrazovka sa mi páči viac vidím tam prehrávaní skladbu, alebo rádio názov, tie vidím...
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé