Vrzání interiéru

Výbava, autopotahy, koberečky atd.

Příspěvekod Návštěvník » 19.12.2007 07:23

vlafi píše:Mám najeto přes 36000km a jediné co mi vrže,jsou klíče od domu,když je mám v přihrádce ve dveřích.. :wink:

Tak ještě pár tisíc km a pak to bude teprve dobrý!
Návštěvník

km @ l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Návštěvník » 19.12.2007 09:41

Anonym píše:
vlafi píše:Mám najeto přes 36000km a jediné co mi vrže,jsou klíče od domu,když je mám v přihrádce ve dveřích.. :wink:

Tak ještě pár tisíc km a pak to bude teprve dobrý!

No me trochu zlobi ta roleta kufru... pri jizde vydava takovy divny zvuky, zni to jako salbe popleskavani... obcas neco v kufru lupne pri nerovnostech (mozna to delaji ty plastove boxy) jinak docela v poho... Sem zvedav, co v lete :)
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Jakub » 19.12.2007 10:12

Jak koukám tady:

http://magazin.auto.cz/testy/vw-golf-variant-2-0-tdi-kvalita-prostor-a-hluk.html

tak vržou i "lepší" značky, no hlavně že ty vrzající plasty v tom autě jsou kvalitní :D Schválně koukněte na cenu a výbavu, ale opatrně, ať vás netrefí :shock:
Kia SPORTAGE IV 1.6T-GDI DCTexclusive + paket winter, bronzová metalíza MYB
Jakub Muž
Moderátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (5)

Kia Sportage IV (2017)
37604 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod Beda » 19.12.2007 10:36

Vrzani plastu se nevyhne zadna znacka, ted jde akorat v jake mire to ignoruji a kolik % vrzajicich aut se tedy dostane k zakaznikovi :idea: Co ja vim, treba mi to prestane vrzat, az si necham namontovat nejaky doplnky, ktery se schovavaj pod palubku a bude ji tedy treba rozebrat :shifty:
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Beda Muž
Administrátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1)
9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1)
18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Stinger (2017)
86000 km @ 10.2 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 19.12.2007 10:39

Beda píše:Vrzani plastu se nevyhne zadna znacka, ted jde akorat v jake mire to ignoruji a kolik % vrzajicich aut se tedy dostane k zakaznikovi :idea: Co ja vim, treba mi to prestane vrzat, az si necham namontovat nejaky doplnky, ktery se schovavaj pod palubku a bude ji tedy treba rozebrat :shifty:

A nebo naopak , po rozebrání palubky to teprve začne vrzat.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 19.12.2007 12:02

Anonym píše:

:D :D :D pravdepodobnejsi varianta.... Toho se prave bojim a proto vaham zda si nechat neco domontovat nebo ne... a kdyz tak najednou...

Na minulem aute mi lupal plast patych dveri, nechal jsem si to "takzvane odborne" spravit ve znackovem!!! servisu... Po druhe navsteve (pac poprve se jim to nepovedlo) tam toho zacalo lupat a vrzat mnohem vic.... Tak jednoho krasneho dne jsem tomu venoval odpoledne, kompletne jsem pate dvere odstrojil a pomoci obustranky, penove obustranky a molitanu to opravil sam... Mel jsem to udelat hned a usetril bych spoustu casu, nervu a penez (mysleno za palivo)...
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod snike » 19.12.2007 12:04

grafix píše:
Anonym píše:

:D :D :D pravdepodobnejsi varianta.... Toho se prave bojim a proto vaham zda si nechat neco domontovat nebo ne... a kdyz tak najednou...

Na minulem aute mi lupal plast patych dveri, nechal jsem si to "takzvane odborne" spravit ve znackovem!!! servisu... Po druhe navsteve (pac poprve se jim to nepovedlo) tam toho zacalo lupat a vrzat mnohem vic.... Tak jednoho krasneho dne jsem tomu venoval odpoledne, kompletne jsem pate dvere odstrojil a pomoci obustranky, penove obustranky a molitanu to opravil sam... Mel jsem to udelat hned a usetril bych spoustu casu, nervu a penez (mysleno za palivo)...

Jo občas se to musí vzít do vlastních rukou i když kolikrát se do toho člověku samotnému moc nechce ;-)
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
8666 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 19.12.2007 12:37

snike píše:
grafix píše:
Anonym píše:

Jo občas se to musí vzít do vlastních rukou i když kolikrát se do toho člověku samotnému moc nechce ;-)

Máš pravdu nechce se ale nic jiného nezbyde ale pak máš radost že se ti to povedlo a dobrou zkušenost
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod thunder » 02.02.2008 15:22

vrzanie interieru som zatedy nezaregistroval...niekedy pocujem divne zvuky a tak stisim radio a pocuvam ,ale vzdy su to len patricky co vysia na spetnom zrkadle a vydavaju hrkotave zvuky a to ma upokoji,ale clovek nikdy nevie mozno nieco vrzga a ani o tom neviem :no:
thunder Muž
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
21000 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod ro.hof » 02.02.2008 15:25

mě občas taky něco zavrzalo a když jsem vyměnil autorádio za jiné tak to přestalo a už je klid asi vrzalo rádio palubovku
ro.hof Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Kosťa » 02.02.2008 17:04

Zdravím,
musím napsat, že mám s vrzáním plastů už také nepříjemné zkušenosti. Na vceku slušných cestách je klid, ale jakmile se dostanu na kostky a pak na děsovou lesní cestu k nám na chatu, tak se začne ozývat palubní deska. Ne moc hlasitě, ale i já, tetřev hlušec to slyším a musím říci, že mně to docela štve.Manželka při jízdě po tomto terénu vždy něco přidržuje nebo přimáčkne, abychom zjistili, kde je problém. Zatím se vše ozývá z pravé strany, někde nad odkládací přihrádkou spolujezdce. Taky, když se zamáčkl (podržel) ten pravý senzor nahoře pod předním sklem, tak to přestalo. Byl jsem s tímto problémem i v servisu (NH Car - Praha na Strahově). Auto tam bylo dáno na celý den a přebíral jsem ho večer, byla tma a děsně lilo, tak jsem nic neviděl, ale druhý den, no hrůza, ten senzor (půlkulatá černá čepička) byl doslova celý zasraný (omlouvám se, ale jinak to opravdu nejde napsat!!!) nějakým bílým!!!! lepidlem a ještě bylo docela slušně opatlané okno zevnitř nad tím čidlem. No musel to dělat nějaký "Don patla"! A co se týče vrzání v té palubovce mi bylo řečeno, že musí dolu a to prý je tak na týden!!!! A tak po této zkušenosti docela váhám to tam dát.
Kosťa Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd (2007)
20000 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod Tony » 02.02.2008 17:49

Kosťa píše:Zdravím,
musím napsat, že mám s vrzáním plastů už také nepříjemné zkušenosti. Na vceku slušných cestách je klid, ale jakmile se dostanu na kostky a pak na děsovou lesní cestu k nám na chatu, tak se začne ozývat palubní deska. Ne moc hlasitě, ale i já, tetřev hlušec to slyším a musím říci, že mně to docela štve.Manželka při jízdě po tomto terénu vždy něco přidržuje nebo přimáčkne, abychom zjistili, kde je problém. Zatím se vše ozývá z pravé strany, někde nad odkládací přihrádkou spolujezdce. Taky, když se zamáčkl (podržel) ten pravý senzor nahoře pod předním sklem, tak to přestalo. Byl jsem s tímto problémem i v servisu (NH Car - Praha na Strahově). Auto tam bylo dáno na celý den a přebíral jsem ho večer, byla tma a děsně lilo, tak jsem nic neviděl, ale druhý den, no hrůza, ten senzor (půlkulatá černá čepička) byl doslova celý zasraný (omlouvám se, ale jinak to opravdu nejde napsat!!!) nějakým bílým!!!! lepidlem a ještě bylo docela slušně opatlané okno zevnitř nad tím čidlem. No musel to dělat nějaký "Don patla"! A co se týče vrzání v té palubovce mi bylo řečeno, že musí dolu a to prý je tak na týden!!!! A tak po této zkušenosti docela váhám to tam dát.

palubka na týden???????? co budou dělat až budeš mít fakt problém.... měsíc? :D asi potřebujou nahnat pracovní hodiny na kiu :oops:
už bych to tam nedal a zkusil bych to jinde. však jsme v tržní ekonomice ne? tak ať se pěkně předhánějí
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod Kosťa » 02.02.2008 18:11

Abych to uvedl na správnou míru. Tuhle šílenou dobu mi řekl proto, že tam zrovna měli (prý) fofr. Znamenalo by to, že bych tam hodil auto a oni by ho udělali "na etapy" . Nevím, jak to myslel, asi jen když kdy na to zrovna měli čas, snad. Jinak je to práce asi tak na jedn den - maximálně. Technik mi totiž také navrh výměnu celé palubní desky!
Kosťa Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd (2007)
20000 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod Tony » 02.02.2008 18:21

Kosťa píše:Abych to uvedl na správnou míru. Tuhle šílenou dobu mi řekl proto, že tam zrovna měli (prý) fofr. Znamenalo by to, že bych tam hodil auto a oni by ho udělali "na etapy" . Nevím, jak to myslel, asi jen když kdy na to zrovna měli čas, snad. Jinak je to práce asi tak na jedn den - maximálně. Technik mi totiž také navrh výměnu celé palubní desky!

tak ta výměna celé palubní desky není špatný nápad. až se mi nějak opotřebuje, poškodí či co tak řeknu že mi tam něco vrže a nová je doma :lol:
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod Jakub » 02.02.2008 18:30

@ro.hof
Rádiem to asi nebylo, spíš neseděl panel kolem rádia.

@Kosťa
S tou úplnou výměnou palubovky je to síla. Mám obavy, aby se to tím spíše ještě nezhoršilo. Nad schránkou spolujezdce je airbag, třeba ten způsobuje vrzání. Ale jeho výměna je zase na vymontování palubky. Zjistit zdroj vrzání je kolikrát nadlidský úkol. :| Někdy pomůže hledání vhodným stetoskopem.
Kia SPORTAGE IV 1.6T-GDI DCTexclusive + paket winter, bronzová metalíza MYB
Jakub Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (5)

Kia Sportage IV (2017)
37604 km @ 7.1 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Interiér