milan69 píše:Kde máte umístěnou navigaci: Nedávno proběhla reportáž v televizi, že policii se nelíbí umístění navigace na předním skle, prý to brání ve výhledu.Já sám mám držák umístěný mezi přístrojovou deskou a levým sloupkem na okně, zatím v pohodě ale ještě mě nekontrolovali.
Motorsport píše:@ vladislav & all
Jak jsem psal již dříve. Konektor do středního krytu palubní desky (nad displej nebo nad výdechy topení). Tímto konektorem by bylo možno nejen napájet navigaci, ale též propojit navigaci s rádiem, pokud navigace obsahuje i mp3 přehrávač.
Motorsport píše:@ vladislav:
Tak to opravdu nezvládám, používám sice některé grafické programy, ale tohle je pro mě moooc....
Konektor by mohl vypadat třeba takto
![]()
Matka by se nepoužila, do krytu palubky se vyvrtá díra tak, aby tam šel konektor zašroubovat (pouze aby byl zároveň s vrchní hranou a nepřečuhoval). Před zašroubováním by se na závit naneslo lepidlo.
Motorsport píše:Tam už není potřeba žádná krytka, konektor je na úrovni palubky (nepřesahuje) a průměr konektoru (otvoru) je 3,5 mm.
Motorsport píše:Tak přeci vyrobíme krátký kablík palubka (Jack) - TomTom 8-)
Akorát nevím teď přesně jaký je konektor v TomTom.
milan69 píše:Kde máte umístěnou navigaci: Nedávno proběhla reportáž v televizi, že policii se nelíbí umístění navigace na předním skle, prý to brání ve výhledu.Já sám mám držák umístěný mezi přístrojovou deskou a levým sloupkem na okně, zatím v pohodě ale ještě mě nekontrolovali.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé